Kütahya'da İki Otomobil Kavşakta Çarpıştı: 3 Ölü, 2 Yaralı

TAKİP ET

Kütahya'nın Gediz ilçesinde iki otomobilin kavşakta çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaşamını yitirirken, 2 kişide yaralandı.

Gediz - Uşak karayolunun Murat Dağı Kavşağı mevkisinde meydana gelen trafik kazasında, Uşak'tan Gediz yönüne seyreden 44 yaşındaki Sedat Öztürk idaresindeki otomobil, kavşaktan dönüş yaptığı sırada 75 yaşındaki Mehmet Kocabaş'ın kullandığı otomobille çarpıştı. 

1 Kişi Kaza Mahallinde Öldü

Kazanın çevredekiler tarafından ihbar edilmesinin ardından kaza mahalline polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza mahalline ulaşan sağlık ekiplerinin ilk kontrolünde 72 yaşındaki Habibe Kocabaş'ın yaşamını kaybettiği belirlendi. Kazada yaralanan iki otomobil sürücüsü Mehmet Kocabaş ve Sedat Öztürk ile aynı otomobilde yolcu olarak bulunan 74 yaşındaki Mustafa Cirit ve eşi 63 yaşındaki İmiş Cirit kaza mahallinde sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinden sonra Gediz Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. 

2 Kişi Hastanede Hayatını Kaybetti

Hastaneye ağır yaralı olarak kaldırılan Mustafa Cirit ve eşi İmiş Cirit, hastanede doktorlar tarafından yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Diğer iki yaralının durumlarının ağır olduğu ve hayati tehlikelerinin bulunduğu öğrenildi. 

Polis ekipleri tarafından kazayla ilgili başlatılan tahkikat devam ediyor. 

Kütahya Gediz Trafik Kazası