Kuşum Aydın'dan Şok İtiraflar!

TAKİP ET

Kuşum Aydın olarak tanınan şarkıcı Aydın katıldığı bir televizyon programında hayatı ve yaşadıkları hakkında şok açıklamalarda bulundu.

Kuşum Aydın olarak tanınan şarkıcı Aydın katıldığı bir televizyon programında hayatı ve yaşadıkları hakkında şok açıklamalarda bulundu. 

Kuşum Aydın olarak bir döneme damgasını vuran ve çok konuşulan şarkıcı Aydın 2. sayfa isimli bir televizyon programına katıldı. Katılmış olduğu programda hayatı hakkında samimi açıklamalarda bulunması dikkat çekti. Ekranlarda uzun bir süredir yer almayan ünlü şarkıcı artık kendisinin görüntüsü sebebiyle yapımcılar tarafından istenmediğini anlatırken hakkında bilinmeyenlere dair açıklamalarda bulundu. 

Bir dönem programların ve sahnelerin vazgeçilmez ismi olan şarkıcı Aydın uzun zamandır ekranlarda görünmüyordu. Özellikle dolgu sebebi ile yaşadığı zor zamanları ve bu zamanların kendisine olan dönüşünü anlatan ünlü şarkıcı pişmanlıklarını da samimi bir şekilde dile getirdi. 

'SAKIN DOLGU YAPTIRMAYIN'

Ünlü şarkıcı bilinenin aksine sürekli estetik operasyon yaptırmadığını, yaptırdığı bir dolgudan dolayı yıllarca büyük zorluklar yaşadığını dile getirdi. Daha iyi görünmek için yaptırdığı dolgunun vücudunda beklenmedik reaksiyonlara girdiğini, yüzünün şiştiğini, dolgularının ise yüzünün içerisinde patladığını belirtti. Bu yüzden çok ameliyat ve operasyon geçiren ünlü şarkıcı hala eski haline dönemediği için üzgün olduğunu belirtti. Belirtildiği gibi kaşlarını aldırmadığını bunun tamamen doğal kaşları olduğunu belirtti. Gençlere özellikle dolgu gibi farklı maddelerin kullanımının son derece tehlikeli olabileceğini söylerken konu hakkında uyardı. Televizyon yapımcılarının ise estetiklerle ekranlara geldiği haberlerden dolayı kendisi ile çalışmak istemediğini belirtti. Yaptığı samimi açıklamalarla son derece dikkat çeken ünlü şarkıcı pişmanlıklarının başında dolgu yaptırmak olduğunu anlattı. 

kuşum aydın 2. sayfa programı şok açıklamalar dolgu itirafı