Kuş Sandı Vurdu Arkadaşı Çıktı!

TAKİP ET

Muğla'nın Fethiye ilçesinde 19 yaşındaki iki genç av için ormanlık alana gittiler. Ancak aralarından birisi yanlışlıkla diğer arkadaşını kuş sanınca kafasından vurdu.

Bugün sabah saatlerinde meydana gelen bir olay sonrasında korkunç bir cinayetin yaşandığı öğrenildi. Muğla'nın Fethiye ilçesinde yaşanan olayda iki arkadaş yanlarındaki tüfeklerle birlikte ormanlık alana giderek avaa çıkmak istediler. Yanlarında getirdikleri av tüfeği ile kuş avlamak için harekete geçtiler. Ancak 19 yaşında olan iki gençten birisi korkunç bir şekilde hayatını kaybetti. 

Fatih G. ile Hilmi Işık isimli 19 yaşındaki gençler avcılık yapmaya başladılar. Ancak beklemedikleri bir şekilde biten avın sonunda gençlerden birisi ölürken diğeri ise arkadaşını vurduğu için katil oldu. Fatih G. kuş avlamak isterken biraz ilerde olan arkadaşı Hilmi Işık'ı kafasından kazayla vurdu. 

ARKADAŞINI KUŞ SANIP ÖLDÜRDÜ

Fatih G. isimli genç av tüfeği ile arkadaşını vurduktan sonra panik içerisinde yardım istedi. 112 acil servisi arayarak yardım istedi. Ormanlık alana çok kısa sürede sağlık ekipleri geldi. Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde ilk müdahalesi yapıldı. Ancak durumunun ağır olduğu öğrenildi. Ambulansla hastaneye kaldırıldı. 

Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen 19 yaşındaki gencin kurtarılamadığı öğrenildi. Fatih Gç isimli genç ise jandarma tarafından gözaltına alındı. Olay hakkında geniş çaplı soruşturma başlatıldı. Bunun üzerine şoka giren ve çok üzgü olduğu belirlenen gencin arkadaşını heyecanla kuş sanıp öldürdüğünü anlattı. Vurduğunu anlayınca hemen sağlık ekiplerine haber verdiğini anlattı.

muğla arkadaşını vurdu cinayet