Kurtlar Vadisi'nin Ünlü İsmi Yoğun Bakımda, Ağzından Kan Geliyor

TAKİP ET

Türk televizyon tarihinin en çok izlenen dizilerinden biri olan Kurtlar Vadisi dizisinin müziklerini yapan Gökhan Kırdar hastanede yoğun bakıma alındı. Ağzından kan geldiği öğrenilen ünlü şarkıcının apar topar hastaneye kaldırıldığı ve yoğun bakımda tedavi gördüğü öğrenildi.

Türk televizyon tarihinin en çok izlenen dizilerinden biri olan Kurtlar Vadisi dizisinin müziklerini yapan Gökhan Kırdar hastanede yoğun bakıma alındı.  Ağzından kan geldiği öğrenilen ünlü şarkıcının apar topar hastaneye kaldırıldığı ve yoğun bakımda tedavi gördüğü öğrenildi.

Türk müziğinin Usta isimlerinden biri olan ve birçok dizi müziğini imza atan Gökhan Kırdar, pazar günü ağzından kan geldi için apar topar hastaneye kaldırıldı. Ünlü sanatçının Pazar gününden bu yana yoğun bakımda tedavi altında olduğu ortaya çıktı. 

YOĞUN BAKIMA ALINDI
 Gökhan Kırdar’ın pazar günü Maltepe Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldığı burada yoğun bakım ünitesinde alınarak tedavi gördüğü belirtildi.  Gökhan Kırdar Pazar gününden bu yana tedavisi yoğun bakımda devam ediyor.

 

Kurtlar vadisi gökhan kırdar gökhan kırdar sağlık durumu yoğun bakım kurtlar vadisi müzikleri