Kurban Bayramı Öncesinde Müjdeli Haber! Tatil 10 Güne Çıktı, Emekli Maaşlarının Erken Yatacağı Duyuruldu

TAKİP ET

Kurban Bayramı'na sayılı günler kala Bakanlar Kurulu'ndan sevindiren haber geldi. Bakanlar Kurulu, Kurban Bayramı tatilinin 10 güne çıktığını ve emekli maaşlarının bayramdan hemen önce yatırılacağını duyurdu.

Kurban Bayramı’na sayılı günler kala Bakanlar Kurulu’ndan sevindiren haber geldi. Bakanlar Kurulu, Kurban Bayramı tatilinin 10 güne çıktığını ve emekli maaşlarının bayramdan hemen önce yatırılacağını duyurdu.

BAYRAM TATİLİ 10 GÜNE ÇIKTI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde toplanan Bakanlar Kurulu’nda alınan karara göre, Kurban Bayramı tatili 10 güne çıktı. Bakanlar Kurulu’nun kararına göre, 28-29 Ağustos 2017 tam gün, 31 Ağustos Perşembe günü ise yarım gün idari tatil sayılacak. Bu durumda Kurban Bayramı’nda 10 gün tatil yapılacak.

EMEKLİ MAAŞLARI BAYRAMDAN ÖNDE YATIRILACAK

Kurban Bayramı tatilinin 10 güne çıkmasına karar veren Bakanlar Kurulu, emekliler için de müjdeli bir haber verdi. emekli dul ve yetim aylığı alanların, şehit ve gazi yakınlarının da dahil olmak üzere emekli aylığı ödemelerinin 1-5 Eylül tarihlerinden önce ödeneceğini duyurdu. Emekli maaşı alacak olan vatandaşların maaşlarını 28-29 Ağustos 2017 tarihlerinde alacakları açıklandı. 

 

2017 kurban bayramı kurban bayramı tatili kaç gün kurban bayramı tatili uzatıldı 10 gün tatil emekli maaşları erken yatacak bakanlar kurulu açıklama cumhurbaşkanı