Kur'an- ı Kerim Hakkında Küstah Açıklamalar Yapan Fransızlara Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Tokat Gibi Cevap!

TAKİP ET

Geride bıraktığımız günlerde Kur'an-ı Kerim hakkında küstah açıklamalarda bulunan ve 'Kur'an değişmeli' diyen 300 Fransız'la ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan açıklama geldi. Erdoğan, bu açıklamaları yapan Fransızlara sert çıkarak, 'Biz sizin kutsal kitaplarınıza saldırmayacağız, sizi alaşağı edeceğiz.' dedi.

Geride bıraktığımız günlerde Kur’an-ı Kerim hakkında küstah açıklamalarda bulunan ve ‘Kur’an değişmeli’ diyen 300 Fransız’la ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan açıklama geldi. Erdoğan, bu açıklamaları yapan Fransızlara sert çıkarak, ‘Biz sizin kutsal kitaplarınıza saldırmayacağız, sizi alaşağı edeceğiz.’ dedi. 

AK Parti grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fransız 300 siyasetçinin Kur’an-ı Kerim’le ilgili yaptığı açıklamalara sert çıktı. Fransızların ‘Kur’an değiştirilmeli’ açıklamalarına tokat gibi bir cevap veren Erdoğan, ‘Biz sizin kutsal kitaplarınıza saldırmayacağız, sizi alaşağı edeceğiz.’ dedi. 

300 FRANSIZ BİLDİRİ YAYINLAMIŞTI

Fransa’da bir araya gelen 300 Fransız siyasetçi Kur’an-ı Kerim hakkında küstah açıklamalar yapmış ve Kur’an içinden bazı kelimelerin çıkarılması gerektiğini iddia ederek değiştirilmesi bildirisini yayınlamıştı. 300 Fransız’a ilk tepki sosyal medya üzerinden İbrahim Kalın ve Bekir Bozdağ’dan gelmişti. Türkiye’yi çok kızdıran bu bildiriyle ilgili son tepki bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan geldi. 

‘BİZ SİZİN NE DENLİ AŞAĞILIK OLDUĞUNUZU BİLİYORUZ’

Partisinin grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘Kur’andan haberdar olmadıkları belli de acaba kendi kitapları İncil’i okudular mı? Biz sizin kutsal kitaplarınıza saldırmayacağız, sizi alaşağı edeceğiz. Biz sizin ne denli aşağılık olduğunuzu biliyoruz.’ ifadeleriyle bildiriyi yayınlayan siyasetçilere ateş püskürdü. 

 

Son dakika AK Parti Erdoğan Fransız Kuran Açıklama