Kur'an kursunda çocuklara şiddet uygulan görevli kendini böyle savundu: Dalga geçtiler

TAKİP ET

İstanbul'un Büyükçekmece ilçesinde bir derneğin Kur'an kursunda çocuklara yönelik şiddet görüntüleri sosyal medyada tepkilere sebep olmuştu. İzleyenlerin kanını donduran videonun ardından Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı söz konusu şahsa yönelik soruşturma kapsamında 25 Şubat'ta tutuklandığı ifade edildi.

Şahsın emniyette verdiği ilk ifadesinde çocukları kendisi ile dalga geçtikleri için şiddet uyguladığını söylediği ifade edildi. İstanbul Büyükçekmece'de bulunan bir Kur'an kursunda çekildiği iddia edilen görüntüler sosyal medyada kısa sürede gündem oldu. Kullanıcıların paylaştığı videoda, kurstaki bir hocanın çocukları acımazca şiddet uyguladığı görüldü. Sosyal medyada büyük tepkilere sebep olan görüntülerin ardından Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı açıklamada bulundu.

25 ŞUBAT'TA TUTUKLANMIŞ

Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan açıklamasında, zanlının 25 Şubat'ta gözaltına alındığı ifade ederek, "Bahse konu olayla ilgili suç yeri itibarıyla Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığımızca 24 Şubat'ta derhal soruşturma işlemlerine başlanılmıştır. Soruşturma kapsamında 25 Şubat'ta gözaltına alınan şüpheli, tutuklanması istemiyle sevk edildiği nöbetçi sulh ceza hakimliğince 'kasten yaralama' suçundan aynı gün tutuklanarak ceza infaz kurumuna gönderilmiştir. Soruşturmaya, tüm yönleriyle ve titizlikle devam edilmektedir." denildi.

DALGA GEÇTİKLERİ İÇİN DÖVMÜŞ

Ayrıca şüpheli Sedat Çomak'ın, emniyette verdiği ilk ifadesinde çocukları kendisi ile dalga geçtikleri için şiddet uyguladığı söylediği ifade edildi.