Kumar nedeniyle öğretmen olan kişi, ailesinden 5 kişiyi öldürüp intihar etti

TAKİP ET

Elazığ'da dün doğal gaz kaçağı sebebiyle girdikleri evde 6 cansız bedeni bulan polis ekipleri, aktif olarak görevli olan bir öğretmenin, aile fertlerini öldürdükten sonra intihar ettiğini tespit etti.

Hayatlarını kaybeden 6 kişilik ailenin cansız bedenleri kılınan cenaze namazından sonra toprağa defnedildi. Dün merkez Salıbaba Mahallesi Ümran Sokak'ta öğretmen olarak görev alan Hüseyin Fırat ile ailesi arasında tartışma meydana geldi. Tartışmadan sonra cinnet geçiren Hüseyin Fırat, yanında getirdiği pompalı tüfek ile ailesini katletti.

5 YAKININI ÖLDÜRÜP İNTİHAR ETTİ

Hüseyin Fırat, baba Cuma Ali, anne Zeynep, kardeşi Remziye ve engelli kardeşleri Yusuf ve Mesut'u vurduktan sonra silahını kafasına dayayarak intihar etti. 6 kişinin ölü bedeni 2 savcının incelemesinden sonra otopsi yapılmak için Fırat Üniversitesi Hastanesi morguna sevk edildi.

BİRLİKTE DEFNEDİLDİLER

Fırat Üniversitesi Hastanesinde otopsi işlemleri tamamlanan 6 kişilik ailenin cansız bedenleri, bugün öğle namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından Asri Mezarlığına defnedildi. Olay hakkında başlatılan incelemenin halen devam ettiği ifade edildi.

KUMAR BORCU YÜZÜNDEN TARTIŞMIŞLAR

Ayrıca, öğretmen Hüseyin F.'nin kumar borcunun olduğu ve para istemek için baba evine geldiği öne sürüldü. Babasının para vermemesinin ardından yaşanan tartışmada Hüseyin F.'nin cinnet geçirerek ailesini öldürdüğü ve ardından intihar ettiği ifade edildi. Olay hakkındaki soruşturma devam ediyor.

 

Elazığ öğretmen cinayet