Külliye'de 29 Ekim Resepsiyonu! Birçok Ünlü İsim Beştepe'ye Akın Etti

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Beştepe'de yer alan Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde 29 Ekim Resepsiyonu'nda konuklarını ağırladı. Külliye'ye ünlü isimlerin akın ettiği görülürken Erdoğan, Resepsiyonun en minik ismi ünlü çocuk oyuncu Emir Berke Zincidi ile yakından ilgilendi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Beştepe’de yer alan Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde 29 Ekim Resepsiyonu’nda konuklarını ağırladı. Külliye’ye ünlü isimlerin akın ettiği görülürken Erdoğan, Resepsiyonun en minik ismi ünlü çocuk oyuncu Emir Berke Zincidi ile yakından ilgilendi.

Beştepe’de yer alan Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde 29 Ekim Resepsiyonu düzenlendi. Birçok ünlü ismin akın ettiği Resepsiyonda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ında şıklığı ile göz kamaştırdığı görüldü.

ÜNLÜLER AKIN ETTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Külliye’de verdiği 29 Ekim Resepsiyonu’na ünlüler dünyasından da birçok isim katıldı. İbrahim Tatlıses’ten, İzzet Yıldızhan’a, Sibel Can’dan, Orhan Gencebay’a kadar birçok ünlü isim Resepsiyonun konuğu oldu. Gecenin en minik konuğu ise ünlü çocuk oyuncu Emir Berke Zincidi’ydi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Minik konuğu ile oldukça yakından ilgilendi.

FIRST LADY GÖZ KAMAŞTIRDI

29 Ekim Resepsiyonu’nda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konukları kadar eşi Emine Erdoğan’ın şıklığı da dikkat çekti. Fırst Lady ışıl ışıl kıyafeti ile göz kamaştırdı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kürsüde yaptığı konuşmada da yanından ayrılmayan Emine Erdoğan şık görüntüsüyle gecenin en özel ismi oldu.

 

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Beştepe 29 Ekim Resepsiyonu Erdoğan Emine Erdoğan Ünlü İbrahim Tatlıses İzzet Yıldızhan Orhan Gencebay Emir Berke Zincidi