Küçükçekmece'de 5 Yaşındaki Çocuğa Cinsel İstismar Olayında Gözaltı Sayısı 9'a Çıktı

TAKİP ET

İstanbul Küçükçekmece'de 5 yaşındaki kız çocuğuna cinsel saldırı ile ilgili İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Sabah saatlerinde açıklama yapmış ve failin yakalandığını söylemişti. Iğrenç olay ile ilgili gözaltı sayısının dokuza çıktığı öğrenildi.

İstanbul Küçükçekmece'de 5 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismar olayı kapsamında gözaltına alınan 18 yaşındaki kızdan uyruklu M.V.'nin sorgusu devam ediyor. Şüphelinin bir buçuk yıl boyunca kaçak yollardan Türkiye'ye girdi öğrenilirken seyyar olarak çanta satışı yaptığı belirtildi. Biz ekipleri çevredeki güvenlik kameralarını da yaptıkları İnceleme sonucunda görüntülerden eşgalini belirledikleri 6'sı yabancı 8 şüpheliyi daha gözaltına aldı. 

GÖZALTI SAYISI 9'A YÜKSELDİ

Gözaltına alınan şüpheliler sağlık kontrolünden geçirildikten sonra sorgulanmak üzere emniyete götürüldü. Ellerin emniyetteki işlemlerinin devam ettiği öğrenilirken cinsel istismara uğrayan çocuğa ailesi ve pedagog eşliğinde şüphelinin teşhis ettirildiği de gelen bilgiler arasında yer aldı. Olayın faili olduğu iddiasıyla gözaltına alınan şüphelinin olay günü giydiği kıyafetlerden ve tırnak arasındaki dokulardan alınan Örneğin çocuktan alınan doku ile karşılaştırılması için adli tıp Kurumu'na gönderildiği öğrenildi.

son dakika istanbul yaşındaki çocuğa istismar son dakika haberi küçükçekmece kanarya mahallesi