Küçük Kızlarını Yan Odaya Kapattı, Eşini Başından Vurarak Öldürdü! İşte Nedeni!

TAKİP ET

Bursa'da 2 küçük kızının yanında ya kapattıktan sonra Hatice Eren'i tabancayla başından vurarak öldüren 36 yaşındaki Cihan Eren'in yargılanmasına başlandı. Olaydan bir süre önce eşinin kendisini aldattığını yönünde bir mektup olduğunu söyleyen Cihan Eren cinayeti Bu nedenle işlediğini iddia etti.

Bursa'nın İnegöl ilçesinde 21 Mayıs 2017 tarihinde yaşanan olayda Hasan Paşa Mahallesi'nde oturan Cihan Eren sabah saat 07.00 sularında Ailevi nedenlerden dolayı eşe Hatice Eren’le tartıştı. Anne ve babalarının kavgası nedeni ile uyanan iki küçük kızını oturma odasına götürüp kapıyı üzerine kapatan Cihan Eren, Daha sonra ruhsatsız olduğu belirtilen tabanca ile Yatak odasında bulunan eşi Hatice Eren'i başından yakın mesafeden ateş ederek öldürdü. Cihan Eren cinayetin ardından cep telefonu ile aynı mahallede oturan akrabalarına haber verdi ve daha sonra Tabancayı dereye atıp Jandarma'ya teslim oldu. Eve gelen akrabalar Oturma odasında oynayan veya sen onlardan habersiz olan iki küçük çocuğu evden uzaklaştırdı. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Hatice Eren'in cesedi otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Tutuklanan Cihan Eren hakkında dava açıldı.

DAVA SÜRÜYOR

İnegöl Ağır Ceza Mahkemesi'nde bir kez daha hakim karşısına çıkan tutuklu sanık ifadesinde olay gününden önce eşinin kendisini aldattığını yönelik mektup geldiğini ve bu nedenle Bir anlık sinirle eşini öldürdüğünü söyledi. Sanığın tutukluluk halinin devamına karar veren mahkeme heyeti duruşmayı 14 Mayıs 2019 tarihine erteledi.

bursa inegöl cinayet son dakika son dakika haberi