Küçük Kızları Sıkıştırıp Taciz Eden Zanlıdan Pişkin Savunma

TAKİP ET

İzmir'in Bayraklı ilçesinde, okul çevrelerinde kendisini Spor hocası olarak tanıtan ve küçük çocuklara tacizde bulunduğu iddia edilen Erman Akçam'ın yargılanmasına başlandı. Emniyete alınan ifadesinde hakkındaki suçlamaları kabul eden ve tedaviye ihtiyacı olduğunu söyleyen zanlı, mahkemenin ilk duruşmasında ise suçsuz olduğunu tacizden değil, başka istismar suçundan arandığı için yakalandığını söyledi.

İzmir'in Bayraklı ilçesinde,  okul çevrelerinde kendisini Spor hocası olarak tanıtan ve küçük çocuklara tacizde bulunduğu iddia edilen Erman Akçam'ın yargılanmasına başlandı. Emniyete alınan ifadesinde hakkındaki suçlamaları kabul eden ve tedaviye ihtiyacı olduğunu söyleyen zanlı, mahkemenin ilk duruşmasında ise suçsuz olduğunu tacizden değil,  başka istismar suçundan arandığı için yakalandığını söyledi. 

Geçtiğimiz yılı Ekim ayında Bayraklı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri kendisini Spor hocası olarak tanıtan küçük yaştaki çocuklara taciz eden Erman Akçam'ı,  fiziki ve teknik takip sonucu Çiçekli Mahallesi 1637 Sokak da yakalamış ve gözaltına almıştı. Yapılan incelemede cezaevi firarisi olduğu belirlenen ve üzerinde başkası adına hazırlanmış kimlik çıkan Erman Akçam’ın 10 ayrı suçtan arandığı belirlendi. Yakalandıktan sonra Ahlak Büro Amirliği'ne getirilen Erman Akçam’ın verdiği ifadede suçunu itiraf ettiğim tedaviye ihtiyaç duyduğunu söylediği öğrenildi. Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen zanlı hakkında 'Küçük yaşta çocuğa taciz'  suçundan dava açıldı.

'HABERLERDEKİ KİŞİNİN FOTOĞRAFI BANA BENZEMİYOR'
Tutuklu olarak yargılanmasına başlanılan Erman Akçam’ın İzmir 8. Ağır Ceza Mahkemesi’nde ilk duruşması görüldü. Duruşmaya Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı avukatı Neslihan Ersoy Sevindik müştekiler ve tarafların avukatları katıldı.  Sanık Erman Akçam,  duruşmada yaptığı savunmada üstüne atılı suçlamaları kabul etmezken,  "Hakkımdaki suçlamaları kabul etmiyorum. Ben başka bir cinsel istismar nedeniyle karakola götürüldüm. Ancak karşıma yargılama konusu olan bu olay çıktı. Ben mağdurları tanımıyorum. Kendimi jimnastik hocası olarak tanıtmış değilim. Olayla ilgili basında yer alan haberlerdeki küçük kızları taciz ettiği iddia edilen kişinin resimleri bana benzememektedir. Karakolda yapılan teşhis işlemlerini kabul etmiyorum" dedi. Hakimin karakolda verdiği ifadeye hatırlatması üzerine Akçam, karakolda ifade vermediğini iddia ederek suçlamaları reddetti. Mağdur küçük kızların ise duruşmalar psikolog eşliğinde ifadesi alınırken sanığın olay beni kendisine jimnastik hocası olarak tanıttığı ve jimnastik hareketleri yapma bahanesiyle kendilerini taciz etmeye çalıştığını belirttikleri öğrenildi.

 

izmir bayraklı cinsel taciz son dakika son dakika haberi