Küçük kızı istismar eden kişi tahliye oldu, annesi tepki gösterdi: Tecavüze mi uğraması lazım?

TAKİP ET

Kırşehir'de bir dostunun 7 yaşındaki kızına kıymalı pide verme bahanesi ile tacizde bulunan ve alt sınırdan ceza alan okul hademesinin serbest kalmasına tepki gösteren anne "Çocuğumun tecavüze mi uğraması lazım?" ifadelerini kullandı. 

Bir arkadaşının kızına kıymalı pide bahanesi ile okulda tacizde bulunduğu öne sürülen okul görevlisinin aldığı cezaya küçük kızın ailesi itiraz etti. Sanık M.K., hakkında hazırlanan iddianamede ’çocuğun cinsel istismarı ve cinsel istismar’ suçlamasıyla Kırşehir Ağır Ceza Mahkemesi tarafından soruşturma açıldı. 

Mağdur B.Ş.’nin annesi İ.Ş. kararın açıklanmasının ardından tepki göstererek, "Geçtiğimiz haziran ayında 7 yaşında olan kızım okuldaki hademe tarafından tacize uğradı. Şikayet ettik okul hademesi ise alt sınırdan ceza aldı. Öğrendim ki, tahliye olmuş ve cezaevinden çıkmış. Bu taraz insanların ceza alması için çocuğumun tecavüze mi uğraması lazım?" ifadelerini kullandı. 

'KENDİM VE ÇOCUĞUM KORKUYORUZ' 

Olayın ardından kendisinin ve kızının korku içinde beklediğini ifade eden anne İ.Ş., "Çocuğum ve kendim psikolojik tedavi aldık. Okula gitmek istemediği gibi pedagog tedavisi de görmek istemiyor. Ben sadece adalet istiyorum. Sanığın elini kolunu sallayarak gezmesini istemiyorum. Kimsenin çocuğu böyle bir şey yaşamasın. Bana dedikleri ’Tacize uğradı tecavüze uğrasın’ gibi bir şey oldu. Avukatımız üst mahkemeye itirazda bulunmuş Kırşehir’de olan bu ikinci vaka bugün benim çocuğuma belki de yarın sizlerin çocuğuna olacak. Adaleti kendimiz mi sağlayacağız. Benim eşim o tacizciyi öldürse cezaevine gidecek" şeklinde konuştu. 

OLAY 

Aşıkpaşa Ortaokulunda yaşanan olayda okul görevlisi olan adam, 7 yaşındaki B.Ş.’yi kıymalı pide verme bahanesi ile okulun bahçesine çağırarak ortaokul binasında olduğu olay yerine götürdüğü ve çocuğun cinsel organına dokunarak sürtme eylemini gerçekleştirdiği ifade edildi. Sanık M.K., olaya ilişkin 4 yıl 2 ay ceza verilerek Kırşehir E Tipi Cezaevi’ne sevk edilmişti. 

kırşehir gül kitapevi Kırşehir küçük kız cinsel istismar