Küçük Kız Hastaneye Gelince Korkunç Gerçek Ortaya Çıktı

TAKİP ET

Niğde'de 18 yaşındaki bir gençle imam nikahlı yaşayan 16 yaşındaki kız çocuğu doğum için hastaneye gelince korkunç gerçek ortaya çıktı.

Niğde'de 18 yaşındaki bir gençle imam nikahlı yaşayan 16 yaşındaki kız çocuğu doğum için hastaneye gelince korkunç gerçek ortaya çıktı. 

Niğde'de bir skandal hastaneye doğum için gelen 16 yaşındaki kız çocuğunun doktorlar tarafından fark edilmesi sonrasında ortaya çıktı. Bunun ardından konu hakkında polis tarafından geniş çaplı bir soruşturmanın başlatıldığı öğrenildi. İsmi verilmeyen 16 yaşındaki kız çocuğunun bir süredir 18 yaşındaki bir kişi ile imam nikahlı olarak birlikte yaşadıkları öğrenildi. 

Çocuk yaşta aile tarafından onaylı bir şekilde gerçekleştirilen birlikteliğin ardından 16 yaşındaki kız çocuğunun hamile olduğu ortaya çıktı. Şimdiye kadar hamile olduğu konusunda yetkilileri bilgilendirmedikleri için korkunç gerçek kız çocuğunun sancılanması sonrasında ortaya çıktı. 

DOĞUM YAPINCA GERÇEKLER ORTAYA ÇIKTI

Niğde'de yaşanan durumun ardından bakanlık tarafından geniş çaplı bir soruşturmanın başlatıldığı öğrenildi. Bunun ardından 18 yaşında birlikte yaşadığı gencin kaçtığı öğrenildi. Hastanede bulunmazken polis tarafından hakkında yakalama emri çıkartıldı. Hamile olan genç kızın uzun zamandır imam nikahlı bir şekilde yaşadığı öğrenildi. Sağlık görevlilerinin dikkatini çeken durum karşısında polis ekiplerine haber verildiği öğrenildi. Soruşturmanın derinleştirildiği ve genç kızın ailesi hakkında da soruşturma başlatıldığı öğrenildi. Doğum sancıları başlayan kız çocuğunun ise hastanede tedavisinin devam ettiği öğrenildi. 

çocuk istismarı çocuk gelin niğde