Küçük Çocuk Ölü Taklidi Yapıp Tecavüzcüden Kurtuldu

TAKİP ET

Trabzon'da 13 yaşındaki bir çocuk kendisine tecavüz etmek isteyen adamdan ölü taklidi yaparak son anda kurtuldu.

Trabzon'da 13 yaşındaki bir çocuk kendisine tecavüz etmek isteyen adamdan ölü taklidi yaparak son anda kurtuldu.

Trabzon'sa korkunç bir olay meydana geldi. Maçka ilçesinde inek otlatmakta olan 13 yaşındaki bir kız çocuğu adı verilmeyen bir adam tarafından yalnız olduğu sırada kovalanmaya başladı. Korkan kız çocuğu kaçmaya başladı ancak bir süre sonra yakalandı. Kız çocuğunun boğazını sıkarak tecavüz etmek istedi. Kız çocuğu bu süreçte bağırarak sesini duyurmaya çalıştı. 

Tüm çabalarına rağmen sesini bir türlü duyuramayan kız çocuğu çareyi ölü taklidi yapmakta buldu. Ölü numarası yapan kız çocuğunu gören sapık adam büyük panik yaşadı. Saldırgan kız çocuğunun üzerine taş ve çalılar örterek bölgeden kaçtı.

ABLASININ SESİNİ DUYUNCA ÇIKTI

Bir süre sonra kız çocuğunun ablası kardeşini göremediği için aramaya başladı. Kardeşini bulamayınca ev halkına haber verdi. Anne zaman kaybetmeden jandarma ekiplerine haber verdi. Jandarma ekipleri ise zaman kaybetmeden hızlı bir şekilde arama çalışmalarına başladı. ARama çalışmaları sırasında yaylada aile ve jandarma çalışma yürüttü. Kardeşine bağıran üzgün abla birden kız kardeşinin sesini duydu. Taş ve çalıların altından çıkarılan kız çocuğu büyük korku yaşadı. Ölü taklidi yaparak korkunç bir olaydan kurtulduğunu anlattı. Jandarmanın dikkatli çalışması sonrasında ise olayı gerçekleştirdiği öğrenen adam yakalandı. Cinsel istismara yeltenme suçundan 12 yıla kadar hapsi istenirken kasten adam öldürme suçundan dolayı müebbet hapis cezası istendi. 

trabzon ölü taklidi tecavüz