Küçük Çocuğun Kreşteki Feci Ölümü Dikkat Çekti

TAKİP ET

Bursa'da bir kreşte bir yaşındaki bir bebek yemek yedikten sonra uykuya dalınca solunum durması sebebiyle hayatını kaybetti.

Bursa'da bir kreşte bir yaşındaki bir bebek yemek yedikten sonra uykuya dalınca solunum durması sebebiyle hayatını kaybetti.

Bursa'nın İnegöl ilçesinde korkunç bir olay meydana geldi. Bölgede bulunan özel bir kreşte ailesinin çalışması sebebiyle bırakılan bir yaşındaki minik bebek uykuya daldığı sırada solunumu durması sebebiyle hayatını kaybetti. Yemek yedikten sonra bakıcı tarafından yatırılan minik bebeğin solunumunun durduğu tespit edildi. 

Kreşte hareketsiz bir şekilde yatan minik bebek öğretmenin dikkatini çekti. Çocuğu uyandırmak için kucağına alan öğretmen büyük panik yaşadı. Bebeğin uyanmaması ve hareket etmemesi üzerine bebekle yola çıkarak sağlık ekiplerine haber verdi. Bunun üzerine sağlık ekipleri hemen müdahalede bulundular. 

TALİHSİZ BEBEK HAYATINI KAYBETTİ

Bursa'da bir kreşte meydana gelen olay sonrasında güvenlik kameralarına yansıyan görüntülere göre öğretmenin kucağında minik bebekle koştuğu ve büyük panik yaşadığı görülüyor. Solunumunun durduğu tespit edilen minik bebeğe sağlık ekipleri müdahalede bulundu. Bunun üzerine hastaneye kaldırılan bebeğin hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kreş yetkilileri tarafından aileye haber verildi. Bebeklerinin cansız bedeni ile karşılaşan anne ve babanın ise sinir krizi geçirdiği öğrenildi. Olayı duyan aileler büyük panik yaşarken çocuklarını okuldan alıp eve götürdüler. Kreşte yaşanan bu ölüm sonrasında geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı. 

bursa kreş minik bebeğin ölümü