Kucağında Bebekle Suç Üstü Yakalandı

TAKİP ET

Burdur'da kucağında küçük bebekle dikkat çekmemek için mağazaya girip hırsızlık yapan kadın mağaza sahibinin dikkati ile yakalandı.

Burdur'da kucağında küçük bebekle dikkat çekmemek için mağazaya girip hırsızlık yapan kadın mağaza sahibinin dikkati ile yakalandı. 

Burdur'da bir mağazada bir ay arayla ikinci defa hırsızlık olayının yaşanması mağaza sahibinin dikkatini çekti. Yaptığı araştırmalar sonrasında daha önce mağazaya gelen kadının bebekli bir kadın olduğu belirlendi. Bunun üzerine gelen müşterilere özellikle dikkat etmeye başladığı belirlendi. Son olarak aynı kadının kucağında bir yaşındaki bebeği ile tekrar gelmesinin ardından mağaza sahinin dikkati ile birlikte yakayı ele verdi. 

Kadını fark ettikten sonra kısa sürede polis ekiplerine haber veren mağaza sahibi hırsız kadının kısa sürede yakalanmasını sağladı. İlk görüntüyü mağazanın güvenlik kameralarından tespit ettiler. 

BEBEK İLE HIRSIZLIĞI KAMUFLE ETMEYE ÇALIŞTI

Kozmetik ürünler satan mağazaya gelen kadının 24 yaşında ve bir çocuk sahibi olduğu belirlendi. Çaldığı ürünleri kimse fark etmeden bebek arabasıyla geldiği için bebek arabasına atmaya çalıştığı tespit edildi. Mağazada bir süre dolaşan kadının 200 lira değerinde kozmetik ürününü alarak bebek arabasına sakladığı tespit edildi. Polis tarafından kısa süre içerisinde yakalanan kadının sabıka kaydına bakıldığı zaman daha öncede hırsızlık suçlarından işlem yapıldığı tespit edildi. Daha önce yakalanmak üzereyken kaçan kadının mağaza sahibinin dikkati sebebiyle ikinci seferde kıskıvrak yakalandığı öğrenildi. Konu hakkında soruşturma başlatıldı. 

burdur hırsızlık kadın hırsız