Kucağında Bebeği Olan Karsını Kemerle Döven Koca'dan Pişkin Savunma: Karım Değil Mi Döverim!

TAKİP ET

Adana'da yaşanan ve duyanları hayrete düşüren olayda gözü dönmüş kocanın ifadesi sonrası bir dehşet daha yaşandı. Kucağında henüz 3 aylık bebeği olan karısını tam 2 saat boyunca kemerle döverek işkence eden öfkeli koca gözaltına alındıktan sonra verdiği ifadeyle pes dedirtti. Acımasız kocanın ifadesinde, 'Eşimi dövdüm, karım değil mi döverim.' şeklinde konuştuğu öğrenildi.

Adana’da yaşanan ve duyanları hayrete düşüren olayda gözü dönmüş kocanın ifadesi sonrası bir dehşet daha yaşandı. Kucağında henüz 3 aylık bebeği olan karısını tam 2 saat boyunca kemerle döverek işkence eden öfkeli koca gözaltına alındıktan sonra verdiği ifadeyle pes dedirtti. Acımasız kocanın ifadesinde, ‘Eşimi dövdüm, karım değil mi döverim.’ şeklinde konuştuğu öğrenildi.

Olay, geçtiğimiz haftalarda Adana’nın Seyhan ilçesinde bir mahallede meydana gelmişti. Olayda alınan bilgilere göre, 25 yaşındaki Ömer B.’nin çalışmadığı ve işsiz olduğu öğrenildi. Eşinin işsiz olmasından yakınan ve çalışmasını söyleyen henüz 3 aylık bebeğinin annesi Aysel B. bu söylediklerinin ardından gözü dönmüş uyuşturucu bağımlısı olan kocasından tam 2 saat boyunca kemerle dayak yedi. 

KOCASINI POLİSE İHBAR ETTİ

Kucağında 3 aylık bebeğiyle kocasından acımasızca kemerle dayak yiyen talihsiz kadın bir fırsatını bularak olayı polis ekiplerine ihbar etti. Yaşanan olay sonrasında duruma Adana Cumhuriyet Başsavcılığı el attı ve karısına 2 saat boyunca kemerle işkence uygulayan koca hakkında gözaltı kararı verdi. 

BEBEĞİMİ EMZİRİYORDUM, ZARAR GELMESİN DİYE TERS DÖNDÜM

Yaşadığı dehşet veren anları ifadesinde anlatan talihsiz kadın, kocasının ilk olarak yüzüne birkaç kez vurduğunu ve vurduğu sıralarda 3 aylık bebeğini emzirdiği için ona zarar gelmemesi için ter döndüğünü söyledi. Kendisinin ters dönmesiyle belinden çıkardığı kemerle önce bacaklarına daha sonra da omuzuna vurmaya başladığını söyleyen kadın, kocasının 2 saat boyunca kendisini kemerle döverek küfürler savurduğunu ve ölümle tehdit ettiğini söyledi. 

ACIMASIZ KOCADAN PİŞKİN SAVUNMA

Adana Cumhuriyet Başsavcılığı’nın hakkında gözaltı kararı verdiği işkenceci koca polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınan kocanın verdiği ifadede, karısını dövdüğünü söyleyerek ‘Karım değil mi döverim’ şeklinde pes dedirten bir ifadede bulundu. Daha sonra dayakçı kocanın Savcılıkta verdiği ifadede, ‘Karımı kemerle dövdüm ancak pişmanım’ dediği öğrenildi. Karısına 2 saat boyunca acımasızca kemerle işkence eden kocanın sevk edildiği nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildiği öğrenildi.

 

Adana Seyhan Karısını kemerle döven adam 2 Saat boyunca işkence Karım değil mi döverim Verdiği ifade şok etti Kemerle dayak Tutuklandı