Kucağında Bebeği Olan Eşine Kurşun Yağdırdı

TAKİP ET

Diyarbakır'da bir süredir işsiz olduğu öğrenilen 32 yaşındaki Ömer Serdar İ. Henüz bilinmeyen bir nedenle sokakta tartıştığı eşi 27 yaşındaki Rabia Senar İ.'yi tabancayla kucağında bebeği varken başına ateş ederek yaraladı. 1 çocuk annesi kadın Daha önce çalıştığı özel hastaneye kaldırılarak yoğun bakımda tedavi altına alındı. Olaydan sonra kaçan koca ise polis tarafından yakalandı.

Diyarbakır Merkez Bağlar ilçesi Bağcılar Mahallesi Zümrüt Kent Sokak üzerinde bulunan Aile Sağlığı Merkezi önünde bugün saat 11.00 sularında Ömer Serdar İ. ile eşi Rabia Senar İ. Arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma başladı. Rabia Senar İ.’nin bu kucağında bebeği vardı ve tartışma giderek büyüdü. Öfkeli koca tartışma sırasında üzerindeki tabancasını çıkararak eşine doğrulttu. Genç kadın kucağında bebeğiyle kaçmaya çalıştı fakat kocası art arda 4 kez ateş ederek kadını yaralayıp kaçtı. Kadın kanlar içerisinde yere yığılırken kucağındaki bebek şans eseri yara almadan.

DURUMU AĞIR

Çevrede bulunan vatandaşların çağırdığı ambulansla yaralı kadın daha önce hasta danışmanı olarak çalıştığı özel bir hastaneye kaldırıldı. Mermilerden birinin Kadının sağ kulağının arkasına isabet ettiği öğrenilirken bir çocuk annesi kadın yoğun bakımda tedaviye alındı. Rabia Senar İ.'nin Hayati tehlikesi olduğu öğrenilirken çocuğu ise yakınlarına teslim edildi.

diyarbakır dehşet son dakika sokak son dakika haberi