Kuaförüm Sensin'i kim sunacak? Gözde Kansu'nun yerine hangi isim geldi?

TAKİP ET

Show TV ekranlarının severek izlenen yarışması Kuaförüm Sensin'de sürpriz bir ayrılık yaşanmış ve yarışmanın sunucusu Gözde Kansu veda ettiğini açıklamıştı.

Show TV ekranlarının severek izlenen yarışması Kuaförüm Sensin’de sürpriz bir ayrılık yaşanmış ve yarışmanın sunucusu Gözde Kansu veda ettiğini açıklamıştı. Gözde Kansu’nun ayrılığının ardından yarışmanın yeni sunucusu belli olmadığı için yeni bölümler de yayınlanamamıştı. Gözde Kansu’nun yerine gelen sunucu netleşti ve kesin olarak açıklandı. İşte detaylar…

Gözde Kansu Ayrılığı Duyurmuştu

Kuaförüm Sensin’in sevilen sunucusu Gözde Kansu, geçtiğimiz haftalarda yarışmada artık olmayacağını duyurmuştu. Gözde Kansu’nun bu ani ayrılığı hem jüri üyelerini hem yarışmacıları hem de ekran başındaki izleyenleri üzmüştü. Sevilen sunucunun vedasının ardından henüz yerine gelecek olan yeni isim belirlenememiş ve bu yüzden yarışmanın yeni bölümleri yayınlanamamıştı.


Yeni Sunucu Çiğdem Batur Oldu

Gözde Kansu’nun ayrılığı sonrasında yerine gelecek olan isim merakla bekleniyordu. Yarışmanın yeni sunucusu Çiğdem Batur oldu. Oyuncu Çiğdem Batur, tiyatro oyunlarında yer alırken bunun yanı sıra Gümüş, Vazgeç Gönlüm ve Kurtlar Vadisi Pusu gibi dizilerde de rol üstlendi. 


Çiğdem Batur Kimdir?

13 Temmuz 1982 yılında Düzce’de dünyaya gelen Ayşe Çiğdem Batur, ilkokul, ortaokul ve lise eğitimini Düzce’de almıştır. Üniversite eğitimini ise Ankara Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü’nde alan Batur, bunun ardından İstanbul Bahçeşehir Üniversitesi İleri Oyunculuk Bölümü’nde yüksek lisans yaptı. İlk ekran deneyimini 2004 yılında art televizyonunda yayınlanan Alışveriş Çantası isimli programın sunuculuğuyla yaşayan Batur, oyunculuk hayatına ise üniversite eğitimi sırasında üniversitenin tiyatro topluluğu olan Grup Mimus’la başladı. 2003-2006 yılları arasında TRT’de Kulvar Farkı, Savaşta Barış’ta Türk Ordusu ve Gençlik Her Zaman programlarnın sunuculuğunu yaptı. 2006 yılında Ankara’dan İstanbul’a taşınan güzel oyuncu dublaj çalışmalarına da devam etti. 2006 yılında Gümüş adlı dizide Songül Öden, Kıvanç Tatlıtuğ, Ekrem Bora ve Güngör Bayrak ile birlikte rol üstlendi. Bunun ardından 2007 yılında ekran hayatına başlayan Vazgeç Gönlüm adlı dizide Murat Han ve Bulut Aras ile başrol üstlenerek iki farklı karaktere hayat verdi. 

 

kuaförüm sensin çiğdem batur