Kuaförüm Sensin 9 Temmuz 2020 hangi takım birinci oldu?

TAKİP ET

Show TV ekranlarının renkli ve eğlenceli yarışması Kuaförüm Sensin'de haftanın finali heyecanına sadece 1 gün kala yine bomba gibi bir bölüm evlerinize konuk oluyor.

Show TV ekranlarının renkli ve eğlenceli yarışması Kuaförüm Sensin’de haftanın finali heyecanına sadece 1 gün kala yine bomba gibi bir bölüm evlerinize konuk oluyor. Birbirinden özel ve eğlenceli bölümlerle hafta içi her gün muhteşem jürisi ve iddialı yarışmacıları ile sizi ekranda karşılayan yarışmada bugün yine bomba gibi bir konsept var. Peki, Kuaförüm Sensin 9 Temmuz 2020 Perşembe günü puan tablosu nasıl? Kuaförüm Sensin 9 Temmuz 2020 Perşembe günü birincisi hangi takım? İşte tüm detaylar…

Kuaförüm Sensin’de Bugünün Konsepti

Gözde Kansu’nun muhteşem sunumuyla hafta içi her gün evlerinize konuk olan Kuaförüm Sensin’in bugün yarışmacılar için verilen konsepti¬ serbest saçlar, neon makyajlar ve neon kıyafetler olacak. Birbirinden mücadeleci ve iddialı olan takımlar bugün bu konsepti tamamlamak ve en iyi şekilde hazırlanarak jüri üyelerinden en yüksek puanı alabilmek için uğraşacaklar.


Kuaförüm Sensin 9 Temmuz 2020 Puan Tablosu

Kuaförüm Sensin 9 Temmuz 2020 Perşembe gününde haftanın finalinden sadece bir gün önce yarışmacıların puanları belli oldu. 

Ali-Ece-Almila 15

Engin-KorayÖzlem 11

Aytekin-Özlem-Banu 13

Tayfun-Serap-Şule 13 puanın sahibi oldu.


Kuaförüm Sensin 9 Temmuz 2020 Hangi Takım Birinci Oldu?

Kuaförüm Sensin 9 Temmuz 2020 Perşembe gününün birinci olan takımı belli oldu. Haftanın finaline ve 10 bin liralık ödüle sadece 1 gün kala bugünün en yüksek puan alan ve birinci olan takımı toplam 15 punanla Ali-Ece-Almila oldu.