Kuaförüm Sensin 9 Eylül 2020 puan tablosu

TAKİP ET

Show TV ekranlarının sevilen yarışma programı Kuaförüm Sensin'de yeni bir günün sonuna gelinirken bugünün puan tablosu herkes tarafından araştırılmaya başlandı. 

Show TV ekranlarının sevilen yarışma programı Kuaförüm Sensin’de yeni bir günün sonuna gelinirken bugünün puan tablosu herkes tarafından araştırılmaya başlandı. Birbirinden yetenekli 4 ayrı takımın tüm hünerlerini sergilediği yarışmada haftanın ortasında yaşananlar ve takımların aldığı puanların tüm detayları haberimizde…

Bugünün Konsepti Ne?

Çiğdem Batur’un harika sunumuyla ekranlara gelen Kuaförüm Sensin’in 9 Eylül 2020 Çarşamba gününün konsepti ise yüksek topuzlar-glitter makyajlar-saç ve makyaja uygun kombinler oldu. Jüri üyelerinden Adnan Serter ise stüdyoda yüksek topuz yaptı. Herkesin merakla beklediği günün konseptinde hangi takımın en yüksek puan aldığı merak edilirken yarışmacıların ortaya çıkardıkları işçilikte bir hayli merak edildi. Öte yandan yarışmanın bir diğer jüri üyesi Seçkin Süngüç ise stüdyoda fırça temizleme yöntemlerini uygulamalı bir şekilde anlattı.


Kuaförüm Sensin 9 Eylül 2020 Puan Tablosu

Kuaförüm Sensin’de 9 Eylül 2020 Çarşamba gününün puan tablosu belli oldu. Yarışmacıların merakla beklenen puan tablosunu aşağıda detaylarıyla inceleyebilirsiniz.

Yasin-Yağmur-Özge 19

Taner-Aslı-Duygu 13

Erdal-Meltem-Birten 17

Tayfun-Serap-Çiğdem 16



Kuaförüm Sensin 9 Eylül 2020 Birincisi

Kuaförüm Sensin’de 9 Eylül 2020 Çarşamba gününde birinci olan takım açıklandı. Haftanın finaline doğru hızla yaklaşılırken bugünün birincisi jüri üyelerinden aldıkları toplam 19 puanla Yasin-Yağmur ve Özge oldu. Taner-Aslı ve Duygu ise bugün toplam 13 puan alarak günü sonuncu sırada tamamladı.
 

kuaförüm sensin 9 eylül