Kuaförüm Sensin 8 Temmuz 2020 hangi takım birinci oldu?

TAKİP ET

Ekranlarda fırtına gibi esen gündüz kuşağının sevilen yarışması Kuaförüm Sensin'de bomba gibi bir hafta üçüncü ve yepyeni günüyle bugün yeniden karşınızda.

Ekranlarda fırtına gibi esen gündüz kuşağının sevilen yarışması Kuaförüm Sensin’de bomba gibi bir hafta üçüncü ve yepyeni günüyle bugün yeniden karşınızda. Bülent Ersoy, Işıl Reçber ve Seçkin Süngüç’ün jüri koltuğunda oturduğu Kuaförüm Sensin’de bugün yarışmacıların nasıl bir performans sergileyecekleri merak konusu. Peki, Kuaförüm Sensin 8 Temmuz 2020 Çarşamba gününün puanlaması nasıl oldu? Kuaförüm Sensin 8 Temmuz 2020 Hangi takım birinci oldu? İşte tüm detaylar…

Haftanın Üçüncü Gününe Muhteşem Konsept

Kuaförüm Sensin’de haftanın üçüncü gününde takımları muhteşem bir konsept bekliyor. Yarışmacılar bugün fantastik saçlar, fantastik makyajlar ve fantastik kıyafetler konseptini hazırlayarak jüri üyelerinin karşısına çıkacak. Modellerini konsepte uygun şekilde hazırlamak ve günün en yüksek puanını almak isteyen yarışmacıların bugün sergileyecekleri performans bir hayli merak ediliyor.


Kuaförüm Sensin 8 Temmuz 2020 Puanları

Kuaförüm sensin 8 Temmuz 2020 gününde yeni haftanın üçüncü gününde jüri üyeleri yarışmacılara puanlarını verdi. Bugünün puanlamasını ve takımların aldığı puanları detaylı bir şekilde aşağıda bulabilirsiniz.

Engin-Koray-Özlem 14

Tayfun-Serap-Şule 15

Ali-Ece-Almila 6

Aytekin-Dilek-Banu 10

Kuaförüm Sensin 8 Temmuz 2020 Günün Birincisi

Kuaförüm Sensin 8 Temmuz 2020’de yine heyecan dolu bir bölümde günün birinci olan takım açıklandı. Açıklanan puan tablosuna bakıldığında bugün jüri üyelerinden toplamda 15 puan alan Tayfun-Serap-Şule gün birincisi olurken rakiplerine göre toplamda 6 puan alan Ali-Ece-Almila gün sonunculuğuna yerleşti,
 

kuaförüm sensin birinci show tv