Kuaförüm Sensin 7 Temmuz 2020 günün birincisi

TAKİP ET

Ekranların severek takip edilen en renkli gündüz kuşağı programlarından biri olan Kuaförüm Sensin'de yine bomba gibi muhteşem bir gün başlıyor.

Ekranların severek takip edilen en renkli gündüz kuşağı programlarından biri olan Kuaförüm Sensin’de yine bomba gibi muhteşem bir gün başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacılar ve onları inceleyerek puan veren en profesyonel jüri üyeleri bugün yine evlerinizi renklendirmek için ekran başında. Peki, Kuaförüm Sensin 7 Temmuz 2020 Salı gününde hangi takım kaç puan aldı? Kuaförüm Sensin 7 Temmuz 2020 Salı gününde hangi takım birinci oldu? İşte detaylar…

Kuaförüm Sensin’de Muhteşem Konsept

Kuaförüm Sensin 7 Temmuz 2020 Salı gününde yeni haftanın ikinci gününde bomba gibi enerjiyle devam ediyor. Bugün takımların konsepti akşamüstü havuz başında parti olacak. Dün oldukça zorlu bir konseptle ekrana gelen ve yarışmacıları bir hayli zorlayan programda bugün düne göre daha kolay ve zor olmayan bir konsept ekranlarda olacak. Jüri üyeleri bugünkü konsepte göre yarışmacıların çıkardığı saç ve makyaja oy verecek ve günün en iyisini belirleyecek.


Kuaförüm Sensin 7 Temmuz 2020 Puanları

Kuaförüm Sensin 7 Temmuz 2020 Salı gününde jüri üyeleri henüz puanlamasını yaptı. Yarışmaların puan sıralamalarını aşağıda görebileceksiniz.

Ali-Ece-Almila 7

Tayfun-Serap-Şule 12

Engin-Koray-Özlem 5

Aytekin-Dilek-Banu 8


Kuaförüm Sensin 7 Temmuz 2020 Hangi Takım Birinci Oldu?

Kuaförüm Sensin 7 Temmuz 2020 Salı gününde en iyi olan ve jüri üyelerinden en yüksek puanı alan takım belli oldu. Bugün en iyi işçiliği çıkaran ve jüri üyelerinden toplamda 12 puan alan Tayfun-Serap-Şule günün birincisi oldurken toplamda 5 puan alan Engin-Koray-Özlem ise günün sonuncusu oldu.
 

kuaförüm sensin günün konsepti günün puanı