Kuaförüm Sensin 5 Ağustos 2020 puanları

TAKİP ET

Heyecan dolu yepyeni bölümleriyle hafta içi her gün karşınıza çıkan Kuaförüm Sensin yarışmasında 4 ayrı takım tüm hünerlerini sergilemek ve jüri üyelerinden en yüksek puanları toplamak için her şeylerini ortaya koyuyor.

Heyecan dolu yepyeni bölümleriyle hafta içi her gün karşınıza çıkan Kuaförüm Sensin yarışmasında 4 ayrı takım tüm hünerlerini sergilemek ve jüri üyelerinden en yüksek puanları toplamak için her şeylerini ortaya koyuyor. Saç ve makyajı en muhteşem konseptlerle harmanlayan yarışmacılar her gün kendilerine verilen görevleri yerine getirmek ve yarışmanın en iyisi olabilmek için adeta dişlerini tırnaklarına takıyor. İşte Kuaförüm Sensin 5 Ağustos 2020 Çaramba gününde tüm yaşananlar...

Kıran Kırana Mücadele Devam Ediyor

Diva Bülent Ersoy'un da jüri koltuğunda oturduğu Kuaförüm Sensin'de kıran kırana bir mücadele ve heyecan dolu bölümler devam ediyor. En iyisi olmak ve işinde ne kadar başarılı olduğunu göstermek isteyen yarışmacıların her biri hafta içi her gün kendilerine verilen konseptleri yerine getirmek ve haftanın finalinde avantajı yakalayabilmek için ter döküyor.



Kuaförüm Sensin 5 Ağustos 2020 Puanları

Kuaförüm Sensin 5 Ağustos 2020 Çarşamba gününde haftanın ortasında yarışmacıların puanları açıklandı. Kuaförüm Sensin yarışmacılarının bugünkü puanlarını aşağıda görebilirsiniz.

Aytekin-Dilek-Banu 13

Engin-Koray-Özlem 13

Kaan-Ece-Gizem 14

Tayfun-Serap-Çiğdem 19



Kuaförüm Sensin 5 Ağustos 2020 Hangi Takım Birinci Oldu?

Kıayasıya bir rekabet ve heyecan dolu anların sonu gelmediği yarışmada hafta içi her gün jüri üyelerinden en yüksek puanı alan takımlardan biri günün birincisi oluyor. Haftanın finali yaklaşırken bugünün birinci olan takımı da izleyici tarafından araştırılmaya başlarken günün birincisi jüri üyelerinin puanlarını açıklamasıyla belli oldu. Bugün toplam 19 puan toplayan Tayfun-Serap-Çiğdem gün birincisi olurken Aytekin-Dilek-Banu ve Engin-Koray-Özlem aldıkları toplam 13 puanla gün sonunculuğuna ortak oldu.

kuaförüm sensin puan