Kuaförüm Sensin 31 Ağustos 2020 birincisi kim oldu?

TAKİP ET

Hafta içi her gün Show TV ekranlarında sevenlerini karşılayan renkli yarışma Kuaförüm Sensin'de yepyeni ve yine mücadele dolu bir hafta başlıyor.

Hafta içi her gün Show TV ekranlarında sevenlerini karşılayan renkli yarışma Kuaförüm Sensin’de yepyeni ve yine mücadele dolu bir hafta başlıyor. Her biri birbirinden iddialı ve yetenekli 4 ayrı takımın en iyisi olma yolunda büyük çaba harcadığı yarışmada bugün yine dolu dolu bir rekabet ekranlarda olacak. Peki, Kuaförüm Sensin 31 Ağustos 2020 puanları nasıl oldu? Kuaförüm Sensin 31 Ağustos 2020 Pazartesi gününde yarımaya yeni takımlar dahil oldu mu? Bugünün puanları açıklandı mı? İşte tüm detaylar…

Ekranlarda Fırtına Gibi Esmeye Devam Ediyor

Gözde Kansu’nun oyunculuğa geri dönmeye karar vermesiyle birlikte yarışmaya yeni dahil olan sunucu Çiğdem Batur’un renkli ve enerji dolu sunumuyla hafta içi her gün evlerinize konuk olan yarışma Kuaförüm Sensin’de yine neşeli ve birbirinden özel konseptlerin yer alacağı muhteşem bir hafta başlıyor. Ekranlarda fırtına gibi esmeye devam eden yarışmada bu haftanın en başarılı takımları ve alınacak puanlar bir hayli merak ediliyor.


Kuaförüm Sensin 31 Ağustos 2020 Puan Tablosu

Kuaförüm Sensin’de bugünün merakla beklenen puan tablosu açıklandı. Yeni hafta gümbür gümbür bir enerji ve yepyeni 2 takımla başlarken yarışmacılar bugünkü puanlarını aldı. Kuaförüm Sensin yarışmacılarının 31 Ağustos 2020 Pazartesi günü puanlarını aşağıda bulabilirsiniz.

Tayfun-Serap-Çiğdem 15

Sevda-Hatice-Gizem 16

Taner-Aslı-Duygu 20

Yasin-Yağmur-Özge 20


Kuaförüm Sensin 31 Ağustos 2020 Birinci Olan Takım Açıklandı mı?

Kuaförüm Sensin’de yeni haftanın ilk günü geride kalırken bugünün merakla beklenen puan tablosunun açıklanmasıyla birlikte günün birinci ve sonuncu olan takımları da belli oldu. Bugün toplam 20 puan alan Yasi-Yağmur-Özge ve Taner-Aslı-Duygu birinciliği paylaşırken haftaya kötü bir başlangıç yapan Tayfun-Serap-Çiğdem ise toplam 15 puanla sonuncu oldu.

kuaförüm sensin birinci