Kuaförüm Sensin 30 Haziran 2020 hangi takım birinci oldu?

TAKİP ET

Ekranların sevilen yarışması Kuaförüm Sensin'de yeni hafta gümbür gümbür devam ediyor . Jüri koltuğunda Diva Bülent Ersoy, Seçkin Süngüç ve Işıl Reçber'in yer aldığı yarışmada birbirinden başarılı takımlar her geçen gün en iyisi olmak için uğraşıyor.

Ekranların sevilen yarışması Kuaförüm Sensin’de yeni hafta gümbür gümbür devam ediyor . Jüri koltuğunda Diva Bülent Ersoy, Seçkin Süngüç ve Işıl Reçber’in yer aldığı yarışmada birbirinden başarılı takımlar her geçen gün en iyisi olmak için uğraşıyor. Hem heyecanın hem de mücadelenin had safhada olduğu Kuaförüm Sensin’de bugünün puanlaması ve günün birinci olan takımı merakla araştırılıyor. Peki, Kuaförüm Sensin 30 Haziran 2020 jüri üyelerinin puanlaması nasıl oldu? Kuaförüm Sensin 30 Haziran 2020 hangi takım birinci oldu? İşte tüm detaylar…

Stüdyoda Duygusal Anlar

Kuaförüm Sensin stüdyosunda heyecan dolu rekabet devam ederken ekrana duygusal anlar yansıyor. Günün konseptini açıklayan sunucu Gözde Kansu, yarışmacıların bugün ‘Gelinin en yakın arkadaşı’ konsepti için hazırlanacaklarını duyurdu. Ancak konseptin yanı sıra stüdyodaki üzücü anlar herkesi meraklandırıyor. Sunucu Gözde Kansu, bir modelin takımında verimli olamadığı gerekçesini jüri üyelerine sunuyor. Bu anlarda söz konusu takımdaki model Gözde Kansu’nun yanına geliyor ve stüdyoda duygusal anlar yaşanıyor.


Kuaförüm Sensin 30 Haziran 2020 Puanları

Kuaförüm Sensin 30 Haziran 2020 Salı gününde haftanın en renkli konsepti olan ‘Gelinin en yakın arkadaşı’ konsepti için jüri üyeleri puanlamasını yaptı. Bugünkü puan tablosuna göre:

Mustafa-Tuna-Su: 13

Songül-Yağmur-Melisa: 13

Turan-Gizem-Damla: 9

Bilal-Buse-Selver: 12

Kuaförüm Sensin 30 Haziran 2020 Birincisi

Kuaförüm Sensin 30 Haziran 2020 Salı gününün birinci olan takımı henüz belirlenmedi. Bugünün birincisi jüri üyelerinin verdiği puanlarla belirlendi. Bugünün birincileri toplam 13 puanla Mustafa-Tuna-Su ve Songül-Yağmur-Melisa oldu.
 

kuaförüm sensin bülent ersoy puan