Kuaförüm Sensin 30 Eylül 2020 birincisi 

TAKİP ET

Show TV ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan ve renkli konseptleriyle evlerinize konuk olan yarışma programı Kuaförüm Sensin'de yeni hafta yine bomba gibi enerjilerle devam ediyor.

Show TV ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan ve renkli konseptleriyle evlerinize konuk olan yarışma programı Kuaförüm Sensin’de yeni hafta yine bomba gibi enerjilerle devam ediyor. Yeni haftanın üçüncü gününde yarışmacılar yine en yüksek puanları hanelerine yazdırmak için mücadele ederken jüri üyeleri ise karşılarına geçen yarışmacıları epey bir zorluyor. Peki, Kuaförüm Sensin 30 Eylül 2020 Çarşamba gününün puan tablosu açıklandı mı? Kuaförüm Sensin’de bugün hangi takım birinci oldu? İşte tüm detaylar…

Bugünün Konsepti Ne?

Kuaförüm Sensin’de haftanın ortası gelip çatarken haftanın finaline sadece 2 gün kaldı. Bugün 30 Eylül 2020 Çarşamba gününde Kuaförüm Sensin yarışmacılarına verilen konsept ‘Fularlı-bantlı saçlar, uzun-yoğun kirpik ve puantiyeli kıyafetler’ oldu. Yarışmacılar bugün yine kendilerine verilen konsepti en iyi şekilde yerine getirebilmek için ter dökecek. Konsepti en iyi şekilde tamamlayan takım bugün jüri üyelerinden en yüksek puanı alaca ve gün birinciliğinin sahibi olacak. 



Kuaförüm Sensin 30 Eylül 2020 Puan Tablosu

Kuaförüm Sensin 30 Eylül 2020 puan tablosu henüz belli olmadı. Yarışmacılar bugünkü konseptlerini tamamlayarak jüri üyelerinin karşısına geçtikten sonra puanları verilecek ve günlük puan tablosu açıklanacak. Puan tablosu açıklandıktan sonra haberimizin devamında sizlerle paylaşacağız…

Kuaförüm Sensin yarışmacılarının 30 Eylül 2020 puan tablosunu aşağıda bulabilirsiniz.

Tayfun-Serap-Nilgün 15

Eylem-Meltem-Burçin 12

Taner-Aslı-Pınar 14

Mustafa-Dilara-Gamze 10

Kuaförüm Sensin 30 Eylül 2020 Hangi Takım Birinci Oldu?

Kuaförüm Sensin’de yeni haftanın üçüncü gününde birinci olan takım belli oldu. Haftanın finaline sadece 2 gün kalırken bugün jüri üyelerinden toplam 15 puan alan Tayfun-Serap ve Nilgün günü birinci tamamladı. Mustafa-Dilara ve Gamze ise toplamda 10 puanda kalarak rakiplerinin gerisine düştü ve günü sonuncu sırada bitirdi.


 

kuaförüm sensin birinci