Kuaförüm Sensin 29 Haziran 2020 hangi takım kaç puan aldı?

TAKİP ET

Show TV ekranlarının renkli yarışması Kuaförüm Sensin yepyeni bir haftanın ilk günüyle evlerinize konuk oluyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların en iyi olmak için çaba sarf ettiği yarışmada bugün yine kıyasıya bir rekabet var.

Show TV ekranlarının renkli yarışması Kuaförüm Sensin yepyeni bir haftanın ilk günüyle evlerinize konuk oluyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların en iyi olmak için çaba sarf ettiği yarışmada bugün yine kıyasıya bir rekabet var. Geçtiğimiz hafta Cuma günü haftanın finalinde bir veda yaşanan yarışmada yeni haftanın ilk gününde neler olacağı merakla bekleniyor. Peki, Kuaförüm Sensin 29 Haziran 2020 Pazartesi gününde neler yaşandı? Kuaförüm Sensin 29 Haziran 2020 jürinin puanlaması nasıl odu? Kuaförüm Sensin 29 Haziran 2020 günün birincisi olan takım hangisi? İşte detaylar…

Eğlenceli Anlar Yaşanacak

Kuaförüm Sensin, yeni haftanın ilk gününde evlerinize eğlence ve neşe dolu bir bölümle konuk olacak. Zaman zaman tansiyonun yükseldiği yarışmada bol kahkaha ve enerji dolu anlar yaşanacak. Yarışmacıların rap performans sergilediği anlarda ise stüdyoda kahkaha tufanı kopacak. 


Kuaförüm Sensin 29 Haziran 2020 Puanları

Jüri koltuğunda Bülent Ersoy, Işıl Reçber ve Seçkin Süngüç’ün oturduğu Kuaförüm Sensin’in yeni bölümünde takımların bugünkü puanları açıklandı. Kuaförüm Sensin'de günün puan tablosu şu şekilde oldu:

Bilal-Buse-Selver: 13

Turan-Gizem-Damla: 5

Mustafa-Tuna-Su: 15

Songül-Yağmur-Melisa: 11

Kuaförüm Sensin 29 Haziran 2020 Hangi Takım Birinci Oldu?

Kuaförüm Sensin 29 Haziran 2020 haftanın ilk gününde birinci olan takım toplamda 15 puan alan Mustafa-Tuna-Su oldu. 

 

kuaförüm sensin puan