Kuaförüm Sensin 28 Temmuz 2020 günün birincisi

TAKİP ET

Show TV ekranlarında hafta içi her gün bomba gibi bölümlerle evlerinize konuk olan Kuaförüm Sensin, Gözde Kansu'nun muhteşem sunumu ve rengarenk jüri üyeleri ile eğlence ve rekabetin tek adresi olmaya devam ediyor.

Show TV ekranlarında hafta içi her gün bomba gibi bölümlerle evlerinize konuk olan Kuaförüm Sensin, Gözde Kansu’nun muhteşem sunumu ve rengarenk jüri üyeleri ile eğlence ve rekabetin tek adresi olmaya devam ediyor. Hafta içi her gün saat 12.30’da Show TV ekranlarında olan Kuaförüm Sensin’in yeni haftasında yine eğlence ve zaman zaman eğrilim had safhada olurken bugün haftanın ikinci gününde neler yaşanacağı merakla bekleniyor. Peki, Kuaförüm Sensin 28 Temmuz 2020 Salı gününde puanlama nasıl oldu? Kuaförüm Sensin 28 Temmuz 2020 Salı hangi takım günün birincisi oldu? İşte tüm detaylar…

Bugün Konsept Bir Hayli Zorlayıcı

Yepyeni haftasında harika bölümleriyle izleyicisinin karşısına çıkmaya devam eden Kuaförüm Sensin’de tam anlamıyla Salı’yı sallayan bir bölüm sizlerle olacak. Bugün yarışmacıların konsepti ‘Saçtan Objeler’ olacak. Kuaför ve makyözler modellerini kendilerine verilen bu zorlayıcı ama bir o kadar da merak edilen konsepte göre hazırlayacak. Konsepte göre hazırlanan takımlar jüri üyelerinin karşısına geçerek günlük puanlarını alacak.


Kuaförüm Sensin 28 Temmuz 2020 Puan Tablosu

Kuaförüm Sensin 28 Temmuz 2020 Salı gününde yarışmacıların puanları açıklandı.

Tayfun-Serap-Çiğdem 20

Aytekin-Dilek-Banu 15

Engin-Koray-Özlem 17

Kaan-Türkan-Gizem 17



Kuaförüm Sensin 28 Temmuz 2020 Birincisi

Kuaförüm Sensin 28 Temmuz 2020 Salı gününün birincisi belli oldu. Bugün verilen konsepti en iyi şekilde yerine getiren ve jüri üyelerinin her birinden tam puan almayı başaran Tayfun-Serap-Gizem toplam 20 puanla birincilik koltuğuna otururken Aytekin-Dilek-Banu ise aldıkları toplam 15 puanla günü sonuncu bitirdi.
 

kuaförüm sensin birinci