Kuaförüm Sensin 27 Temmuz 2020 kim birinci oldu?

TAKİP ET

Ekranların en sevilen gündüz kuşağı programları arasında yer alan Kuaförüm Sensin'de yine kıpır kıpır ve heyecan dolu bir hafta başlıyor.

Ekranların en sevilen gündüz kuşağı programları arasında yer alan Kuaförüm Sensin’de yine kıpır kıpır ve heyecan dolu bir hafta başlıyor. Gözde Kansu’nun muhteşem sunumuyla ekrana gelen Kuaförüm Sensin’de en iddialı yarışmacılar her gün kendilerine verilen konseptleri en profesyonel şekilde yerine getirebilmek için mücadele veriyor. Peki, Kuaförüm Sensin 27 Temmuz 2020 Pazartesi günün en yüksek puanını alan takımı kim? Kuaförüm Sensin 27 Temmuz 2020 Pazartesi gününde hangi takım birinci oldu? İşte tüm detaylar…

Yeni Haftanın Yeni Yarışmacıları Kimler?

Kuaförüm Sensin’in 24 Temmuz 2020 Cuma günü yayınlanan haftanın finali bölümünde yarışmaya Sedat ve Eda ikilisi veda etmişti. Sedat ve Eda’nın vedasının ardından yrışmaya yeni katılacak takım merak konusu oldu. Kuaförüm Sensin'in yeni haftasında elenen yarışmacıların yerine gelen takım Kaan-Türkan-Gizem oldu. Yeni haftada kuaför Kaan, makyöz Türkan ve model Gizem Kuaförüm Sensin'e dahil oldu.


Kuaförüm Sensin 27 Temmuz 2020 Puan Tablosu

Kuaförüm Sensin 27 Temmuz 2020 Pazartesi gününde takımların haftanın ilk günü puan tablosu açıklandı.

Kaan-Türkan-Gizem 11

Aytekin-Dilek-Banu 19

Tayfun-Serap-Çiğdem 18

Engin-Koray-Özlem 17



Kuaförüm Sensin 27 Temmuz 2020 Birincisi

Kuaförüm Sensin 27 Temmuz 2020 Pazartesi gününde birinci olan takım açıklandı. Bugün verilen konsepti en iyi şekilde yerine getiren ve jüri üyeleri tarafından bir hayli beğenilen Aytekin-Dilek-Banu toplam 19 puanla gün birincisi olurken yarışmaya yeni katılan Kaan-Türkan-Gizem ise aldıkları toplam 11 puanla günün sonuncusu oldu.

 

kuaförüm sensin puan