Kuaförüm Sensin 27 Ağustos 2020 puanları ve birincisi

TAKİP ET

Show TV ekranlarının severek izlenen gündüz kuşağı programı Kuaförüm Sensin'de yeni haftanın sonuna doğru birincilik yarışı devam ediyor.

Show TV ekranlarının severek izlenen gündüz kuşağı programı Kuaförüm Sensin’de yeni haftanın sonuna doğru birincilik yarışı devam ediyor. Her gün en iyisi olmak ve en yüksek puanları hanelerine yazdırmak için mücadele veren yarışmacılar bugün yine oldukça zor bir konseptle hazırlanacaklar. Peki, Kuaförüm Sensin 27 Ağustos 2020 Perşembe gününde jüri puanlarını verdi mi? Kuaförüm Sensin 27 Ağustos 2020 Perşembe gününün birincisi kim oldu? İşte tüm detaylar…

Bugün Heyecan Dolu Bir Konsept Var

Çiğdem Batur’un sunumuyla ekrana gelen Kuaförüm Sensin yarışmasında her gün bir hayli heyecanlı ve çekişmeli geçiyor. Hem eğlenceli hem de zaman zaman stres dolu anlarıyla ekranlardaki yerini almaya devam eden yarışmada bugün haftanın finaline sadece 1 gün kala yarışmacıları yine bir hayli zorlayacak ve strese sokacak bir konsept var. Yarışmacılar bugün jüri üyelerinin karşısına Sultan saçı, Sultan makyajı ve
Sultan kıyafetiyle çıkacak. 


Kuaförüm Sensin 27 Ağustos 2020 Puan Tablosu

Kuaförüm Sensin’de herkesin merakla beklediği Sultan konseptinde yarışmacıların aldıkları puanlar belli oldu. Kuaförüm Sensin 27 Ağustos 2020 Perşembe gününün puan tablosunu aşağıda bulabilirsiniz.

Gülsen-Gizem-Nagihan 7

Yasin-Yağmur-Özge 18

Kaan-Tuğçe 8

Tayfun-Serap-Çiğdem 17


Kuaförüm Sensin 27 Ağustos 2020 Hangi Takım Birinci Oldu?

Kuaförüm Sensin 27 Ağustos 2020 Perşembe gününde haftanın finalinden sadece bir gün önce birincilik koltuğuna oturan isim günlük puan tablosunun açıklanmasıyla belli oldu. Bugün jüri üyelerinden toplamda 18 puan alan Yasin-Yağmur ve Özge birincilik koltuğuna otururken onları 17 puanla TayfunSerap ve Çiğdem takip etti. Gülsen-Gizem ve Nagihan ise aldıkları 7 puanla günü son sırada tamamladı.
 

kuaförüm sensin puan