Kuaförüm Sensin 26 Ağustos 2020 birincisi

TAKİP ET

Her biri birbirinden yetenekli kuaför ve makyözlerin modellerini konsepte uygun olarak hazırlayarak hünerlerini jüri üyelerine gösterdikleri gündüz kuşağı yarışması Kuaförüm Sensin'de yeni haftanın üçüncü günü yine heyecan dolu bir bölümle başlıyor.

Her biri birbirinden yetenekli kuaför ve makyözlerin modellerini konsepte uygun olarak hazırlayarak hünerlerini jüri üyelerine gösterdikleri gündüz kuşağı yarışması Kuaförüm Sensin’de yeni haftanın üçüncü günü yine heyecan dolu bir bölümle başlıyor. İzleyicinin yakından takip ettiği yarışmada hafta içi her gün kendilerine verilen konsepti yerine getirerek jürinin karşısına geçen yarışmacılar en yüksek puanı almak ve haftanın finalinde ödülün sahibi olabilmek için kıran kırana bir mücadele sergiliyorlar. Peki. Kuaförüm Sensin’de 26 Ağustos 020 Çarşamba gününde neler oldu? İşte detaylar…

Serbest Konsept Yarışmacıları Zorlayacak

Yeni haftanın ilk iki gününü zorlu konseptlerle geride bırakan Kuaförüm Sensin yarışmacıları bugün yine kendilerini bir hayli zorlayacak bir konseptle jürinin karşısına çıkacak. Yarışmacılar pazardan yaptıkları alışverişle saç ve makyajda serbest olacaklar ve bütünüyle serbest bir konseptle tamamlayıcı bir kombin yapmaya çalışacaklar. Tüm takımlar için zorlayıcı olan bu konseptte ortaya çıkacak görüntüler herkes tarafından merakla bekleniyor.


Kuaförüm Sensin 26 Ağustos 2020 Puanları

Diva Bülent Ersoy’un da jüri koltuğunda yer aldığı Kuaförüm Sensin yarışmasında günün puanlaması her gün olduğu gibi bugün de heyecan ve merakla bekleniyor. Jüri üyeleri yarışmacıların bugünkü puanlarını verdi. Kuaförüm Sensin yarışmacılarının 26 Ağustos 2020 Çarşamba günü puanlamasını aşağıda bulabilirsiniz.

Kaan-Büşra-Tuğçe 14

Yasin-Yağmur-Özge 20

Gülsen-Gizem-Nagihan 17

Tayfun-Serap-Çiğdem 20


Kuaförüm Sensin 26 Ağustos 2020 Birincisi

Kuaförüm Sensin 26 Ağustos 2020 Çarşamba gününün birincisi belli oldu. Yarışmacılar arasından 2 takım bugün birincilik koltuğunu paylaştı. Yasin-Yağmur-Özge ve Tayfun-Serap-Çiğdem jüriden aldıkları toplam 20 puanla bugünün birincisi olurken Kaan-Büşra ve Tuğçe aldıkları toplam 14 puanla günü sonuncu kapattı.
 

kuaförüm sensin birinci