Kuaförüm Sensin 25 Haziran 2020 hangi takım birinci oldu?

TAKİP ET

Show TV ekranlarının renkli ve rekabet dolu yarışması Kuaförüm Sensin'de birbirinden iddialı yarışmacıların heyecan ve iddiaları hız kesmeden devam ediyor. 

Show TV ekranlarının renkli ve rekabet dolu yarışması Kuaförüm Sensin’de birbirinden iddialı yarışmacıların heyecan ve iddiaları hız kesmeden devam ediyor. Bugün yine jüri üyelerinden en yüksek puanı toplamak ve Cuma günü haftanın finalinde avantaj sahibi olmak isteyen yarışmacıların her biri 10 bin liralık ödülü çok istiyor. Ancak bu büyük ödülün sahibi olmak ve haftanın birinciliğine hak kazanmak için kendilerine verilen konsepti tamamlayarak yüksek puanları toplamak zorundalar. Peki, Kuaförüm Sensin 25 Haziran 2020 jüri üyelerinin puanlaması nasıl oldu? Kuaförüm Sensin 25 Haziran 2020 hangi takım birinci oldu? İşte detaylar…

Hangi İsim Yarışmadan Ayrıldı?

Hafta içi her gün ekranlara gelen ve izleyici tarafından severek takip edilen Kuaförüm Sensin’de dün ipler epey gerilmişti. Yarışmaya Pazartesi günü dahil olan Turan-Damla-Zeynep üçlüsü hafta başından bu yana istedikleri başarıyı elde edemedi ve düşü puanlarla son sıralarda kaldı. Dün yayınlanan bölümde ise takımın makyözü Zeynep Oktay büyük bir patlama yaşayarak aldıkları puan sebebiyle isyan bayrağını çekti. Jüri üyesi Bülent Ersoy ile arasında gerginlik yaşanan yarışmacının artık yarışmada olmak istemediğini açıkladığı görüldü. Dün yaşanan gerginliğin ardından makyöz Zeynep Taş artık yarışmada olmayacak. Zeynep Oktay’ın yerine yarışa kim katılacak?


Kuaförüm Sensin 25 Haziran 2020 Puan Tablosu

Kuaförüm Sensin 25 Haziran 2020 Perşembe gününde jüri üyeleri yarışmacılara puanlarını verdi. Kuaförüm Sensin 25 Haziran 2020 Perşembe gününde takımların aldığı puanlar şu şekilde oldu:

Mustafa-Tuna-Su: 13

Turan-Damla: 7

Songül-Yağmur-Melisa: 10

Bilal-Buse-Selver: 13

Kuaförüm Sensin 25 Haziran 2020 Hangi Takım Birinci Oldu?

Kuaförüm Sensin 25 Haziran 2020 Perşembe gününde birinci olan takım açıklandı. Bugün birinciliği iki takım paylaştı. Jüri üyelerinden aynı puanları alan Bilal-Buse-Selver ve Mustafa-Tuna-Su toplam 13 puanla gün birinciliğini üstlendi.
 

kuaförüm sensin zeynep oktay puan