Kuaförüm Sensin 25 Eylül 2020 hangi takım elendi?

TAKİP ET

Show TV ekranlarında yayınlanan ve gündüz kuşağı programları arasında bambaşka bir formata sahip olan Kuaförüm Sensin'de yine bir haftanın finali bölümü geldi çattı. 

Show TV ekranlarında yayınlanan ve gündüz kuşağı programları arasında bambaşka bir formata sahip olan Kuaförüm Sensin’de yine bir haftanın finali bölümü geldi çattı. Tüm hafta boyunca en iyisi olabilmek ve haftanın finalinde 10 bin liralık ödülü kazanabilmek için çabalayan yarışmacılar bugün yine kendilerine verilen konseptle jürinin karşısına geçecek ve günün en yüksek puanlarını almaya çalışacak. Peki, Kuaförüm Sensin 25 Eylül 2020’de neler yaşandı? Haftalık puan tablosu açıklandı mı? Hangi takım 10 bin liranın sahibi oldu? Hangi takım yarışmaya veda etti? İşte tüm detaylar…

Kuaförüm Sensin’de Haftanın Finali Konsepti Ne?

Jüri koltuğunda Adnan Serter, Işıl Reçber, Seçkin Süngüç ve Fatih Ürek’in oturduğu Kuaförüm Sensin’de bir haftanın daha sonuna gelinirken bugün haftanın finalinde yarışmacılara verilen konsept açıklandı. Yarışmacılar bugün ‘Makyajda iddialı eyeliner, kıyafette tulum şıklığı’ konseptiyle jüri üyelerinin karşısına geçecek ve en yüksek puanları hanelerine yazdırmaya çalışacak. 



Kuaförüm Sensin Haftalık Puan Tablosu Açıklandı Mı?

Kuaförüm Sensin yarışmasında henüz yarışmacıların haftalık puan tablosu açıklanmadı. Yarışmacıların tüm hafta boyunca aldıkları puanların toplamını gösteren puan tablosu açıklandıktan sonra detayları sizlerle paylaşacağız…

Kuaförüm Sensin yarışmacılarının haftalık puan tablosunu aşağıda bulabilirsiniz.

Taner-Aslı-Büşra 68

Tayfun-Serap-Şule 74

Eylem-Meltem-Esra 82

Burcu-Aslı-Rana 57




Kuaförüm Sensin 25 Eylül 2020 Hangi Takım Elendi?

Kuaförüm Sensin 25 Eylül 2020 Cuma gününde haftanın finali bölümünde henüz haftanın birincisi ve 10 bin liranın sahibi belli oldu. Tüm hafta boyunca toplamda 82 puana ulaşan Eylem-Meltem ve Esra haftanın birinciliğini ve 10 bin liralık para ödülünü kazanırken rakiplerinin gerisinde kalan Burcu-Aslı ve Rana ise toplamda 57 puanla yarışmaya veda etti. Kuaförüm Sensin hafta içi her gün saat 12.30'da Show TV'de.

 

kuaförüm sensin birinci