Kuaförüm Sensin 25 Ağustos 2020 puanları

TAKİP ET

Hafta içi her gün saat 12.30'da izleyicisiyle buluşmaya devam eden Kuaförüm Sensin'de yepyeni bir gün ve yeni bir mücadele başlıyor.

Hafta içi her gün saat 12.30’da izleyicisiyle buluşmaya devam eden Kuaförüm Sensin’de yepyeni bir gün ve yeni bir mücadele başlıyor. Yarışmacıların gün birincisi olabilmek için kıyasıya bir rekabet ortaya koyduğu Kuaförüm Sensin’de bugün yine en iyisi olmak ve en yüksek puanları alabilmenin mücadelesi verilecek. Peki, Kuaförüm Sensin 25 Ağustos 2020’nin puan tablosu açıklandı mı? Kuaförüm Sensin’de bugünün birincisi hangi takım oldu? İşte tüm detaylar…

Salı Gününü Sallayacak Konsept

Kuaförüm Sensin’den ayrılan başarılı sunucu Gözde Kansu’nun yerine gelen Çiğdem Batur, dün ekrana gelen yeni bölümde ilk gününü geride bırakmış ve izleyiciden tam not almıştı. Çiğdem Batur’un getirdiği farklı ve dolu dolu bir enerjiyle yoluna hız kesmeden devam eden Kuaförüm Sensin’de bugün yeni haftanın ikinci gününde adeta Salı gününü gümbür gümbür sallayacak bir konsept yarışmacıları bekliyor. Birbirinden iddialı yarışmacılar bugün iş görüşmesi konseptiyle jürinin karşısına geçecek ve en yüksek puanı almak için mücadele edecek.


Kuaförüm Sensin 25 Ağustos 2020 Puan Durumu

Kuaförüm Sensin 25 Ağustos 2020 Salı gününde izleyici tarafından merakla beklenen puan tablosu açıklandı. Yarışmacıların bugün aldıkları toplam puanları aşağıda bulabilirsiniz.

Yasin-Yağmur-Gizem 20

Tayfun-Serap-Çiğdem 18

Gülsen-Gizem-Nagihan 9

Kaan-Büşra-Tuğçe 10


Kuaförüm sensin 25 Ağustos 2020 Hangi Takım Birinci Oldu?

Kuaförüm Sensin’de bugünün birinci olan takımı merakla araştırılıyor. Yarışmacılar bugünün merakla beklenen puanlarını aldı. Yeni haftanın ikinci gününde heyecanla beklenen puanlama tamamlanırken bugün jüri tarafından çok beğenilen ve konsepti tam olarak yansıttığı yorumları yapılan Yasin-Yağmur ve Özge toplam 20 puanla gün birincisi olurken rakiplerine göre geride kalan Gülsen-Gizem ve Nagihan toplam 9 puanla sonuncu oldu.
 

kuaförüm sensin puan