Kuaförüm Sensin 24 Temmuz 2020 haftanın birincisi kim?

TAKİP ET

Gözde Kansu'nun efsane sunumu ve birbirinden muhteşem jüri üyelerinin renkli yorumlarıyla evlerinize neşe getiren Kuaförüm Sensin'de yine harika ve heyecan dolu bir haftanın finali bölümü geldi çattı.

Gözde Kansu'nun efsane sunumu ve birbirinden muhteşem jüri üyelerinin renkli yorumlarıyla evlerinize neşe getiren Kuaförüm Sensin'de yine harika ve heyecan dolu bir haftanın finali bölümü geldi çattı. Yarışmacıların bir kez daga heyecan içinde mücade edeceği haftanın finali bölümü başlarken ekran başındaki izleyici bugün hangi takımın birinci olup 10 bin liralık ödülün sahibi olacağını ve yarışmaya veda edecek olan takımı merakla bekliyor. İşte Kuaförüm Sensin 24 Temmuz 2020 haftanın finali ile ilgili tüm detaylar...

Kuaförüm Sensin Haftanın Finali Konsepti Ne?

Kuaförüm Sensin 24 Temmuz 2020 haftanın finali konsepti 'Mezuniyet' olarak açıklandı. Bugün yarışmacılar kendilerine verilen konseptle haftanın finalini tamamlayacaklar. Hafta içi aldıkları puanlar ve bugün alacakları puanların toplamında takımlardan biri birinci olacak ve 10 bin liralık ödülü almaya hak kazanacak. 


Kuaförüm Sensin Haftalık Puan Tablosu

Kuaförüm Sensin 24 Temmuz 2020 Cuma gününde haftanın finali bölümüyle ekrana geldi. Kuaförüm Sensin'de tüm hafta boyunca ter döken yarışmacıların aldıkları toplam puanlar açıklandı.

Sedat-Eda-Çiğdem 55

Engin-Koray-Özlem 78

Tayfun-Serap-Hazal 66

Aytekin-Dilek-Banu 77


Kuaförüm Sensin 24 Temmuz 2020 Elenen Takım

Kuaförüm Sensin 24 Temmuz 2020 haftanın finali bölümünde hafta boyunca jüri üyelerinden en yüksek puanı alarak birinci olan ve 10 bin liralık ödüle hak kazanan takım ve bu hafta yarışmaya veda edecek olan takım açıklandı. Tüm hafta boyunca jüri üyelerinden aldıkları 78 puanla haftanın birinciliğini üstlenen Engin-Koray-Özlem 10 bin liralık ödülün de sahibi olurken toplam 55 puanda kalan Sedat-Eda-Çiğdem ise yarışmadan elendi.

Çiğdem Yarışmaya Devam Edecek

Açıklanan puanların ardından format gereği elenen takım en düşük puanla Sedat-Eda-Çiğdem olurken Çiğdem'in yarışmaya devam etmesi kararına varıldı. Tayfun-Serap ve Hazal'dan oluşan takımdan Hazal'ın aldığı iş teklifi sebebiyle yarışmadan çekilme kararının ardından Çiğdem'in Tayfun ve Serap'ın takımına geçmesi teklifi sunuldu. Jüri üyeleri arasında yapılan oylama sonucunda Çiğdem'in yarışmaya devam etmesi ve Tayfun ve Serap'ın modeli olması kararı onaylandı. Sedat ve Eda yarışmaya veda ederken Çiğdem Pazartesi gününden itibaren Tayfın ve Serap ile yarışmaya kaldığı yerden devam edecek.

 

kuaförüm sensin birinci