Kuaförüm Sensin 24 Haziran 2020 hangi takım kaç puan aldı?

TAKİP ET

Show TV ekranlarının büyük bir beğeniyle izlenen programı Kuaförüm Sensin'de yepyeni bir gün başlıyor. Verilen konseptleri modelleri üzerinde en iyi şekilde çıkararak jüri üyelerinden en yüksek puanları toplamak isteyen 4 ayrı takım bugün yine tüm hünerlerini sergileyecek.

Show TV ekranlarının büyük bir beğeniyle izlenen programı Kuaförüm Sensin’de yepyeni bir gün başlıyor. Verilen konseptleri modelleri üzerinde en iyi şekilde çıkararak jüri üyelerinden en yüksek puanları toplamak isteyen 4 ayrı takım bugün yine tüm hünerlerini sergileyecek. Bir kez daha haftanın finaline adım adım yaklaşılan programda takımlar haftanın finaline avantajlı girmek ve en yüksek puanları toplayarak 10 bin liralık ödülü alma yolunda avantajlı hale gelmek istiyor. Peki, Kuaförüm Sensin 24 Haziran 2020 puanlar nasıl oldu? Kuaförüm Sensin 24 Haziran 2020 günün birincisi olan takım hangisi? İşte detaylar…

Günün Konsepti Ne?

Hafta içi her gün ekrana gelen ve gündüz kuşağına ayrı bir tat katan Kuaförüm Sensin’de bugün yarışmacılar yine kendilerine verilen konsepti yerine getirecek. Yarışmacıların bugünkü konsepti ‘Zamanda Yolculuk’ 4 ayrı takım bugünün konseptini en iyi şekilde tamamlayarak jüri üyelerinin karşısına geçmek için büyük bir mücadele verecek. 


Kuaförüm Sensin 24 Haziran 2020 Birinci Olan Takım

Jüri koltuğunda, Diva Bülent Ersoy, Işıl Reçber ve Seçkin Süngüç’ün oturduğu Kuaförüm Sensin yarışmasında 24 Haziran 2020 Çarşamba günü puanlaması yapıldı. Jüri üyelerinin verdiği puanlara göre takımların puan tablosu şu şekilde oldu:

Bilal-Buse-Selver: 11

Songül-Yağmur-Melisa: 7

Turan-Zeynep-Damla: 3

Mustafa-Tuna-Su: 14 

Bugün jüri üyelerinden en yüksek puanı alan takım Mustafa-Tuna-Su 14 puanla günün birincisi olmaya hak kazandı. 

 

kuaförüm sensin puan