Kuaförüm Sensin 24 Eylül 2020 birincisi

TAKİP ET

Birbirinden yetenekli 4 ayrı takımın her şeylerini ortaya koyarak başarılı olmak için büyük çaba sarf ettiği Kuaförüm Sensin yarışmasında yepyeni bir gün yine rekabet ve eğlence dolu şekilde başlıyor.

Birbirinden yetenekli 4 ayrı takımın her şeylerini ortaya koyarak başarılı olmak için büyük çaba sarf ettiği Kuaförüm Sensin yarışmasında yepyeni bir gün yine rekabet ve eğlence dolu şekilde başlıyor. Hem yarışmacıların eğlenceli halleri hem de bitmek bilmeyen rekabet havası programa ayrı bir hava katarken birbirinden ünlü jüri üyelerinin yorumları ve verdikleri puanlar rekabeti daha da arttırıyor. Peki, Kuaförüm Sensin 24 Eylül 2020 puanları açıklandı mı? Kuaförüm Sensin 24 Eylül 2020 birincisi hangi takım oldu? İşte tüm detaylar…

Bugün Konsept Saç Kesimi

Kuaförüm Sensin’de haftanın finaline sadece bir gün kala heyecan yine doruğa çıkarken bugün yarışmacıların hazırlanacakları konsept belli oldu. Kuaförüm sensin yarışmacıları bugün ‘Saç kesimi, Sonbahar makyajı ve Jean şıklığı’ konsepti ile jüri üyelerinin karşısına çıkacak ve rakiplerini geride bırakarak en yüksek puanları alabilmek için mücadele edecek.



Kuaförüm Sensin 24 Eylül 2020 Puan Tablosu

Kuaförüm Sensin 24 Eylül 20202 Perşembe gününü puan tablosu henüz açıklanmadı. Yarışmacılar konseptlerini tamamladıktan sonra jüri üyelerinin karşısına geçecek ve alacakları yorumların ardından günlük puanlarını hanelerine yazdıracaklar. Kuaförüm Sensin yarışmacılarının bugünkü puanları açıklandıktan sonra tüm detayları sizlere aktaracağız…

Kuaförüm Sensin yarışmacılarının bugünkü puan tablosunu aşağıda inceleyebilirsiniz.

Meltem-Eylem-Esra 17

Tayfun-Serap-Şule 11

Burcu-Aslı-Rana 14

Taner-Aslı-Büşra 17



Kuaförüm Sensin 24 Eylül 2020 Birincisi

Kuaförüm Sensin 24 Eylül 2020 Perşembe gününün birinci olan takımı puan tablosunun açıklanmasıyla belli oldu. Bugün 2 takımın puanı aynı oldu ve Meltem-Eylem-Esra ile Taner-Aslı-Büşra'dan oluşan takımlar toplamda 17 puana ulaştı. Bugünün birincisi ise Taner-Aslı-Büşra oldu. Bugün toplamda 11 puanda kalan Tayfun-Serap ve Şule haftanın finalinden bir gün önce günü sonuncu kapattı.
 

kuaförüm sensin 24 eylül