Kuaförüm Sensin 24 Ağustos 2020 puanları ve birincisi

TAKİP ET

Ekranların en çok izlenen yarışma programlarından biri olan Kuaförüm Sensin yine eğlence ve enerji dolu bir haftayla evlerinize konuk olmaya hazırlanıyor.

Ekranların en çok izlenen yarışma programlarından biri olan Kuaförüm Sensin yine eğlence ve enerji dolu bir haftayla evlerinize konuk olmaya hazırlanıyor. Yeni sunucusu ve birbirinden şahane yarışmacılarıyla evlerinize renkli anları taşıyacak olan programda bugün yaşanacaklar merakla bekleniyor. Peki, Kuaförüm Sensin 24 Ağustos 2020’de neler yaşandı? Kuaförüm Sensin 24 Ağustos 2020’de takımların puanları nasıl oldu? İşte tüm detaylar…

Yeni Hafta Yeni Sunucuyla Başlıyor

Gözde Kansu’nun yarışmadan ayrılmasının ardından kısa bir süreliğine sunuculuk görevini jüri üyesi Işıl Reçber üstlenmişti. Bugün yeni haftanın ilk gününde eni sunucu Çiğdem Batur kamera karşısına geçecek. İzleyicilerin ve yarışmacıların heyecanla beklediği yeni sunucu Çiğdem Batur’un nasıl bir izlenim bırakacağı ayrı bir merak konusu oldu.


Kuaförüm Sensin 24 Ağustos 2020’de Alınan Puanlar

Show TV ekranlarının fark yaratan gündüz kuşağı programı Kuaförüm Sensin’de 24 Ağustos 2020 Pazartesi gününde haftanın ilk günü puanlaması izleyici tarafından merakla araştırılıyor. Jüri üyeleri haftanın ilk günü puanlamasını yaptı ve yarışmacıların puan tablosu belli oldu. İşte Kuaförüm Sensin yarışmacılarının 24 Ağustos 2020 Pazartesi günü aldığı puanlar...

Tayfun-Serap-Çiğdem 17

Kaan-Büşra-Tuğçe 8

Gülsen-Gizem-Nagihan 5

Yasin-Yağmur-Özge 18


Kuaförüm Sensin 24 Ağustos 2020 Birincisi

Kuaförüm Sensin’de yeni haftanın ilk gününde jüri üyelerinden en yüksek puanı alarak yeni haftanın ilk gününe birincilikle başlayan ve avantaj yakalayan takım bir hayli merak ediliyor. Jüri üyelerinin bugünkü puanları açıklamasının ardından günün birinci olan takımı da belli oldu. Bugün jüri üyeleri tarafından çok beğenilen ve toplamda 18 puanın sahibi olan Yasin-Yağmur ve Özge gün birinciliğine hak kazanırken toplamda 5 puan alan Gülsen-Gizem-Nagihan ise günü son sırada bitirdi.
 

kuaförüm sensin birinci