Kuaförüm Sensin 23 Temmuz 2020 hangi takım günün birincisi oldu?

TAKİP ET

Hafta içi her gün yayınlanan be her bölümüyle izleyiciyi ekran başına toplayan Kuaförüm Sensin'de bugün yine efsane bir bölüm sizleri bekliyor.

Hafta içi her gün yayınlanan be her bölümüyle izleyiciyi ekran başına toplayan Kuaförüm Sensin’de bugün yine efsane bir bölüm sizleri bekliyor. Renkli ve rekabet dolu her bölümüyle yarışma severlerin ilgisini çeken Kuaförüm Sensin’de haftanın finaline sadece bir gün kaldı. Peki, Kuaförüm Sensin 23 Temmuz 2020 puan tablosu nasıl oldu? Kuaförüm Sensin 23 Temmuz 2020 günün birincisi belli oldu mu? İşte tüm detaylar…

Bugünün Konsepti Ne?

Birbirinden iddialı ve yetenekli 4 ayrı takımın en iyisi olmak ve tüm hünerlerini sergilemek için ter döktüğü Kuaförüm Sensin’de 23 Temmuz 2020 Perşembe gününde yarışmacıların konsepti belli oldu. Bugün yarışmacılar krnaval konseptine hazırlanacak ve 4 ayrı takım modellerini bu konsepte uygun şekilde hazırlayacak. Konsepte en uygun olan ve jüri üyeleri tarafından en çok beğenilen takım aldığı toplam puana göre gün birincisi seçilecek.


Kuaförüm Sensin 23 Temmuz 2020 Puanlaması

Kuaförüm sensin 23 Temmuz 2020 puan tablosu jüri üyelerinin verdiği puanların ardından belli oldu.

Sedat-Eda-Çiğdem 7

Aytekin-Dilek-Banu 16

Tayfun-Serap-Hazal 15

Engin-Koray-Özlem 12


Kuaförüm Sensin 23 Temmuz 2020 Hangi Takım Birinci Oldu?

Kuaförüm Sensin 23 Temmuz 2020 Perşembe gününün merakla beklenen birincisi belli oldu. Haftanın finalinden sadece bir gün önce en yükse puanı alan Aytekin-Dilek-Banu toplam 16 punla gün birincisi olurken bugün toplam 7 puana ulaşabilen Sedat-Eda-Çiğdem ise sonuncu oldu.
 

kuaförüm sensin birinci