Kuaförüm Sensin 23 Haziran 2020 birinci olan takım

TAKİP ET

Show TV ekranlarının gündüz kuşağına farklı bir tat ve eğlence katan yarışması Kuaförüm Sensin'de birbirinde iddialı takımlar en iyisi olmak ve yarışta kalabilmek için büyük bir mücadele veriyor.

Show TV ekranlarının gündüz kuşağına farklı bir tat ve eğlence katan yarışması Kuaförüm Sensin’de birbirinde iddialı takımlar en iyisi olmak ve yarışta kalabilmek için büyük bir mücadele veriyor. Her hafta haftanın finaline avantajlı girmek ve birinciliği göğüslemek isteyen takımlar en iyisi olmak için tüm deneyimlerini ortaya koyuyor. Peki, 23 Haziran 2020 Salı günü hangi takım birinci oldu? İşte detaylar...

Dönem Saçı ve Makyajı

Bugün Kuaförüm Sensin’in yeni haftasının ikinci gününde takımlar kendilerine verilen konsepte göre hazırlık yapacak. Bugünün konsepti, dönem saçı ve makyajı olacak. Verilen görevi en iyi şekilde tamamlamak isteyen takımlar modellerinin saçını ve makyajını en özenli şekilde hazırlayacak ve konsepte uygun bir şekilde jüri üyelerinin karşısına geçecek. Bugünün en iyisi olan bir takım en yüksek puanı alarak günün birincisi olacak.


Jüri Üyeleri Yarışmaya Renk Kattı

Kuaförüm Sensin’de jüri üyelerinde değişikliğe gidildi ve gündüz kuşağının sevilen yarışmasının jüri koltuğuna Büent Ersoy, Işıl Reçber ve Seçkin Süngüç oturdu. Yarışmaya farklı bir tat ve hava katan yeni jüri üyeleri izleyenler tarafından da oldukça sevildi. 

Kuaförüm Sensin 23 Haziran 2020 Birinci Olan Takım

Kuaförüm Sensin 23 Haziran 2020 Salı günü puanlamasını açıkladı. Jüri üyelerinin bgün verdiği puanlara göre:

Turan-Zeynep-Damla: 7

Mustafa-Tuna-Su: 14

Songül-Yağmur-Melisa: 15

Bilal-Buse-Selver: 15 puanın sahibi oldu. Bugünün en yüksek puanını toplayan Bilal-Buse-Selver ve Songül-Yağmur-Melisa aldıkları 15 puanla gün birinciliğini paylaştı. Turan-Zeynep-Damla ise 7 puanla günün sonuncusu oldu.

kuaförüm sensin birinci