Kuaförüm Sensin 23 Eylül 2020 puanları

TAKİP ET

Birbirinden farklı konseptleri ve herkesi ekrana kilitleyen formatıyla Show TV ekranlarına damga vurmaya devam eden Kuaförüm Sensin'de yine iddialı bir gün daha başlıyor. 

Birbirinden farklı konseptleri ve herkesi ekrana kilitleyen formatıyla Show TV ekranlarına damga vurmaya devam eden Kuaförüm Sensin’de yine iddialı bir gün daha başlıyor. Sevilen yarışmacıları ve birbirinden muhteşem jüri üyeleriyle ekrana gelen Kuaförüm sensin yarışmasında bugün yine kıyasıya bir rekabet ekranlarda olacak. Yarışmacılar bugün kendilerine verilen konsepti yerine getirmek için yine her şeylerini ortaya koyacak. Peki, Kuaförüm sensin 23 Eylül 2020 Çarşamba gününde neler yaşandı? Bugünün puan tablosu açıklandı mı? Bugünün birincisi hangi takım oldu? İşte detaylar…

Kuaförüm Sensin 22 Eylül 2020 Puanları

Kuaförüm Sensin’in dün yayınlanan yeni bölümünde yarışmacılar yine bir hayli büyük bir mücadeleyle günü tamamladı. Kuaförüm Sensin yarışmacılarının 22 Eylül 2020 Salı gününe ait puan tablosunu aşağıda bulabilirsiniz.

Taner-Aslı-Büşra 12

Burcu-Aslı-Rana 10

Eylem-Meltem-Esra 14

Tayfun-Serap-Şule 15


Kuaförüm Sensin 23 Eylül 2020 Puanları

Kuaförüm Sensin’de bugünün puan tablosu henüz belli olmadı. Yarışmacıların bugüne ait puanları açıklandıktan sonra sizleri detaylarıyla bilgilendireceğiz…

Kuaförüm Sensin yarışmacılarının 23 Eylül 2020 Çarşamba günkü puanlarını aşağıda inceleyebilirsiniz.

Tayfun-Serap-Şule 17

Taner-Aslı-Büşra 13

Aslı-Burcu-Rana 9

Eylem-Meltem-Esra 19

Kuaförüm Sensin 23 Eylül 2020 Birincisi

Sevilen yarışma Kuaförüm Sensin’de haftanın ortasına gelinirken bugünü birinci tamamlayan ve haftanın finaline doğru avantaj yakalayan takım puan tablosunun açıklanmasıyla belli oldu. Bugün konsepti oldukça iyi yerine getiren ve jüri üyelerinin beğenisini toplayan Eylem-Meltem ve Esra toplamda 19 puanın sahibi oldu ve günü birinci bitirdi. Aslı-Burcu ve Rana ise toplamda aldığı 9 puanla tüm rakiplerinin gerisinde kalarak haftanın ortasını sonuncu kapattı.


10 Bin Lira Ödül Var

Hafta içi her gün Show TV ekranlarında yayınlanan Kuaförüm Sensin yarışmasında 4 takım kendilerine verilen saç ve makyaj konseptlerini jüri üyelerinin beğenisine sunuyor ve puanlarını alıyor. 5 gün boyunca en yüksek puanı toplamak için çabalayan yarışmacıların her Cuma günü haftanın finalinde 5 günlük toplam puan tabloları açıklanıyor ve tüm hafta boyunca en yüksek puanı toplayan takım birinci oluyor. Birinci olan takım 10 bin liralık ödülün sahibi olurken tüm hafta boyunca en düşük puanı alan takım yarışmaya veda ediyor.
 

kuaförüm sensin birinci