Kuaförüm Sensin 22 Temmuz 2020 konsepti ne? Bugünün birincisi kim?

TAKİP ET

Ekranların en çok izlenen yarışma programı Kuaförüm Sensin'de kıyasıya bir rekabet ve heyecan dolu anlar evlerinize konuk olmaya devam ediyor. İzlerken eğlendiğiniz muhteşem yarışmada bugünün konsepti merakla araştırılıyor.

Ekranların en çok izlenen yarışma programı Kuaförüm Sensin'de kıyasıya bir rekabet ve heyecan dolu anlar evlerinize konuk olmaya devam ediyor. İzlerken eğlendiğiniz muhteşem yarışmada bugünün konsepti merakla araştırılıyor. Jürisi ve iddiaları hiçbir zaman bitmeyen yarışmacılarıyla sizi ekrana kilitleyen programda bugün yine hayran kalacağınız eğlence dolu bir bölüm sizlerle olacak. İşte Kuaförüm Sensin 22 Temmuz 2020 Çarşamba günü ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Kuaförüm Sensin'de Bugünün Konsepti Ne?

Bugün Kuaförüm Sensin yarışmacıları sünnet annesi konsepti ile jüri üyelerinin karşısına geçecek. Serbest saç ve makyajla sünnet annesi konseptine hazırlanacak olan yarışmacıların nasıl bir işçilik ortaya koyacakları merakla ve heyecanla bekleniyor. Kendinden emin 4 ayrı takım ve birbirinden yetenekli makyöz ve kuaförün modelleri üzerinde yapacağı çalışmalar bugünkü bölümde ekranlarda olacak.


Kuaförüm Sensin 22 Temmuz 2020 Hangi Takım Kaç Puan Aldı?

Bugün 22 Temmuz 2020 Çarşamba gününde artık yeni haftanın ortasına gelinirken Kuaförüm Sensin yarışmacıları da haftanın finalinde avantajlı olabilmek için büyük bir mücadele veriyor. Yarışmacıların bugün kendilerine verilen konseptin ardından merakla beklenen puanları belli oldu.

Engin-Koray-Özlem 18

Aytekin-Dilek-Banu 14

Sedat-Eda-Çiğdem 20

Tayfun-Serap-Hazal 9



Kuaförüm Sensin 22 Temmuz 2020 Günün Birincisi

Kuaförüm Sensin 22 Temmuz 2020'nin birinci olan takımı puan tablosunun açıklanmasıyla beraber belli oldu. Bugün jüri üyelerinin beğenisini kazanan ve toplam 20 puana sahip olan Sedat-Eda-Çiğdem gün birincisi olurken rakiplerine göre en az puanı alan TayfunSerap-Hazal toplam 9 puanla günü sonuncu bitirdi.

kuaförüm sensin birinci