Kuaförüm Sensin 21 Temmuz 2020 günün birincisi ve puan tablosu

TAKİP ET

Show TV ekranlarının yayınlandığı günden bu yana büyük bir heyecanla izlenen yarışması Kuaförüm Sensin'de eğlence ve rekabet hız kesmeden devam ediyor. 

Show TV ekranlarının yayınlandığı günden bu yana büyük bir heyecanla izlenen yarışması Kuaförüm Sensin'de eğlence ve rekabet hız kesmeden devam ediyor. Yepyeni jürisi ve muhteşem bölümleriyle izleyiciyi ekran başına toplayan yarışmada bugün yine heyecan ve merak uyandıran bir konsept sizlerle olacak. Peki, Kuaförüm Sensin 21 Temmuz 2020 Salı gününün konsepti ne? Kuaförüm Sensin 21 Temmuz 2020 Salı günü puanları açıklandı mı? Bugün hangi takım birinci oldu? İşte tüm detaylar...

Günün Konsepti Ne?

Kuaförüm Sensin'de bugünün konsepti yarışmacılar için biraz araştırılması gereken bir konsept. Boşnak düğünü konseptine hazırlanacak olan yarışmacıların bu konu hakkında detaylı araştırma yaparak eksiksiz konsepti yerine getirmeleri gerekiyor. Verilen konseptin dışında kalmamak isteyen yarışmacıların bugün Boşnak düğünü içn nasıl bir hazılık yapacakları ve jüri üyelerinden kaç puan alacakları merak ediiyor.



Kuaförüm Sensin 21 Temmuz 2020 Puan Tablosu

Kuaförüm Sensin 21 Temmuz 2020 Salı gününde yeni haftanın ikinci gününde puan tablosu açıklandı. 

Sedat-Eda-Çiğdem 6

Engin-Koray-Özlem 18

Tayfun-Serap-Hazal 16

Aytekin-Dilek-Banu 17


Kuaförüm Sensin 21 Temmuz 2020 Birinci Olan Takım

Kuaförüm Sensin 21 Temmuz 2020 Salı gününde günün konseptini en iyi şekilde yerine getiren ve jüri üyelerinden en yüksek puanı alarak birinci olan takım açıklandı. Jüri üyelerinin verdiği puanlara göre bugün toplam 18 puanın sahibi olan Engin-Koray-Özlem günün birincisi olurken 6 punda kalan Sedat-Eda-Çiğdem gün sonuncusu oldu.
 

kuaförüm sensin puan