Kuaförüm Sensin 20 Temmuz 2020 günün puanları

TAKİP ET

Gözde Kansu'nun sunumuyla ekrana gelen ve hafta içi gündüz kuşağının vazgeçilmezi olan Kuaförüm Sensin'de yine muhteşem bir hafta sürprizlerle dolu bir bölümle başlıyor.

Gözde Kansu’nun sunumuyla ekrana gelen ve hafta içi gündüz kuşağının vazgeçilmezi olan Kuaförüm Sensin’de yine muhteşem bir hafta sürprizlerle dolu bir bölümle başlıyor. Hünerlerini sergilemek ve en iyi saç ve makyajı çıkarmak için uğraşan birbirinden yetenekli 4 ayrı takım bugün yeni haftanın ilk gününde yine birincilik için çabalayacak. Kuaförüm Sensin 20 Temmuz Pazartesi hangi takımın kaç puan aldığını ve bugün hangi takımın birinci olduğunu haberimizin detaylarında öğrenebilirsiniz…

Cuma Günü Kim Elendi?

Kuaförüm Sensin’de 17 Temmuz Cuma günü haftanın finalinde elenen isimler belli oldu. Haftanın son gününü toplam 75 puanda tamamlayan Engin-Koray-Özlem haftanın birincisi ve 10 bin liralık ödülün sahibi olurken Aytekin-Dilek-Banu 74 puanla ikinci, Tayfun-Serap-Hazal 66 puanla üçüncü ve Berna-Gül-Çiğdem 65 puanla dördüncü olmuştu. Rakiplerine göre en düşük puanı alan Berna ve Gül yarışmaya veda etti. 

Kuaförüm Sensin 20 Temmuz 2020 Konsepti

Kuaförüm Sensin'de 20 Temmuz 2020'de günün konsepti figürlü makyaj ve çılgın saçlar olacak. Yarışmacılar bu konsept ile güne hazırlanacak ve rakiplerine göre en yüksek puanı alarak hem günün birinciliği hem de haftaya avantajlı başlamak için mücadele edecekler.



Kuaförüm Sensin 20 Temmuz 2020 Puanları

Kuaförüm Sensin 20 Temmuz 2020 Pazartesi gününün puanları belli oldu. 

Sedat-Eda-Çiğdem 10

Tayfun-Serap-Hazal 17

Aytekin-Dilek-Banu 12

Engin-Koray-Özlem 17



Kuaförüm Sensin 20 Temmuz 2020 Kim Birinci Oldu?

Kuaförüm Sensin 20 Temmuz 2020 Pazartesi gününde birinci olan takım puan tablosunun açıklnmasının hemen ardından belli oldu. Bugün jüri üyelerinden toplam 17 puan alan Tayfun-Serap-Hazal ve onlarla aynı puana sahip olan Engin-Koray-Özlem birinciliği paylaştı. Sedat-Eda-Çiğdem ise toplam 10 puanla gün sonuncusu oldu.


 

kuaförüm sensin birinci