Kuaförüm Sensin 2 Temmuz 2020 hangi takım birinci oldu?

TAKİP ET

Show TV ekranlarında yayınlanan ve hafta içi her gün evlerinize konuk olan eğlenceli ve bir o kadar rekabet dolu yarışma Kuaförüm Sensin'de yepyeni bir gün ve yeni bir heyecan başlıyor.

Show TV ekranlarında yayınlanan ve hafta içi her gün evlerinize konuk olan eğlenceli ve bir o kadar rekabet dolu yarışma Kuaförüm Sensin’de yepyeni bir gün ve yeni bir heyecan başlıyor. Jüri koltuğunda Bülent Ersoy, Işıl Reçber ve Seçkin Süngüç’ün yer aldığı Kuaförüm Sensin’de bugün yarışmacılar kendilerine verilen görevi yerine getirmek için çabalayacak. Bugün yarışmacıları bekleyen bir sürpriz daha var. Peki, Kuaförüm Sensin 2 Temmuz 2020puan tablosu nasıl oldu? Kuaförüm Sensin 2 Temmuz 2020 hangi takım birinci oldu? İşte detaylar…

Bugün Kaybeden Acı Biber Yiyecek

Ekranların renkli ve rekabet dolu yarışması Kuaförüm Sensin’de Perşembe gününün görevi 5 dakikada makyaj düellosu. Yarışmacılar rakipleriyle makyaj düellosu yapacak ve bunun için onlara sadece 5 dakika verilecek. Yarışı kaybeden kişiye de acı biber yeme cezası verilecek. Oldukça eğlenceli ve bol kahkahalı bir bölümün evlerinize konuk olacağı yarışmada neler yaşanacağı merakla bekleniyor.


Kuaförüm Sensin 2 Temmuz 2020 Puanları

Kuaförüm Sensin 2 Temmuz 2020 Perşembe gününde jüri üyeleri puanlarını verdi. Jüri üyelerinin puanları şu şekilde oldu:

Turan-Damla: 10

Mustafa-Tuna-Su: 13

Bilal-Buse-Selver: 12

Songül-Yağmur-Melisa: 12

Kuaförüm Sensin 2 Temmuz 2020 Hangi Takım Birinci Oldu?

Kuaförüm Sensin 2 Temmuz 2020 Perşembe gününde haftanın finaline sadece 1 gün kala günün birincisi beli oldu. Bugün jüri üyelerindentoplam 13 puan alan Mustafa-Tuna-Su birinci olurken Turan-Damla ise 9 puanla günün sonuncusu odu.
 

kuaförüm sensin puan show tv