Kuaförüm Sensin 2 Ekim 2020 kim elendi?

TAKİP ET

Gündüz kuşağının sevilen ve yakından takip edilen yarışma programı Kuaförüm Sensin'de bugün yine haftanın finali heyecanı yaşandı. 

Gündüz kuşağının sevilen ve yakından takip edilen yarışma programı Kuaförüm Sensin’de bugün yine haftanın finali heyecanı yaşandı. Birbirinden yetenekli kuaför ve makyözlerin modelleri üzerinde hünerlerini gösterdiği yarışmada bugün tüm hafta boyunca jüri üyelerinden en yüksek puanı alan takım hafranın birincisi olarak para ödülünün sahibi olacak. Peki, 2 Ekim 2020 Cuma gününde haftalık puan tablosu açıklandı mı? Bu hafta hangi takım birinci oldu? Haftanın elenen takımı hangisi oldu? İşte tüm detaylar…

Haftanın Finali Konsepti

Kuaförüm Sesin 2 Ekim 2020 Cuma gününde haftanın finali bölümünde yarışmacıların konsepti belli oldu. Yarışmacılar bugün ‘Boyalı saçlar, makyajda ton sür ton, kıyafetlerde ise ceket-elbise’ konsepti ile jüri üyelerinin karşısına çıkacak. 



Kuaförüm Sensin Haftalık Puan Tablosu

Kuaförüm Sensin’de yarışmacıların haftalık puan tablosu henüz açıklanmadı. Yarışmacılar bugünkü konsepti yerine getirerek jüri üyelerinden puanlarını almalarının ardından tüm hafta boyunca alınan puanlar açıklanacak. Haftalık puan tablosu açıklandıktan sonra detayları sizlerle paylaşacağız…

Kuaförüm Sensin yarışmacılarının haftalık puan tablosunu aşağıda tüm detaylarıyla inceleyebilirsiniz.

Mustafa-Dilara-Gamze 64

Taner-Aslı-Pınar 75

Eylem-Meltem-Burçin 76

Tayfun-Serap-Nilgün 84

Kuaförüm Sensin Haftanın Birincisi Kim Oldu?

Kuaförüm Sensin’de haftanın birincisi olan takım belli oldu. Tüm hafta boyunca jüri üyelerinden en yüksek puanı toplayan Tayfun-Sera-Nilgün haftanın en başarılı isimleri oldu ve hem birinciliği hem de para ödülünü kaptı.



Kuaförüm Sensin’de Kim Elendi?

Kuaförüm Sensin 2 Ekim 2020 Cuma gününde haftanın finali bölümünde yarışmaya veda eden takım haftalık puan tablosunun açıklanmasıyla belli oldu. Tüm hafta boyunca en düşük puanları alan ve rakiplerinin gerisinde kalan Mustafa-Dilara-Gamze toplamda 64 puanla yarışmaya veda eden takım oldu. Kuaförüm Sensin hafta içi her gün Show TV ekranlarında. 

kuaförüm sensin eleme