Kuaförüm Sensin 19 Ağustos 2020 puan tablosu ve günün birincisi

TAKİP ET

Hafta içine renk katan ve izleyiciyi ekran başına toplayan yarışma programı Kuaförüm Sensin'de kuaför ve makyözler modelleri üzerinde hünerlerini sergilemeye devam ediyor.

Hafta içine renk katan ve izleyiciyi ekran başına toplayan yarışma programı Kuaförüm Sensin’de kuaför ve makyözler modelleri üzerinde hünerlerini sergilemeye devam ediyor. Hem en iyisi olmak hem de her gün en yüksek puanın sahibi olabilmek için mücadele eden 4 ayrı takım bugün yine emeklerinin karşılığını alabilmek için en iyi işi ortaya çıkarabilmek için mücadele verecek. Peki, Kuaförüm Sensin’in 19 Ağustos 2020 yeni bölümünde neler yaşandı? Kuaförüm Sensin’in yeni bölümünde puanlama nasıl oldu? Bugünün birinci olan takımı belli oldu mu? Tüm detaylar haberimizde…

Kuaför ve Makyözler Muhteşem İşler Çıkarıyor

Show TV ekranlarına ayrı bir enerji getiren ve yeni bölümleri iple çekilen yarışma programı Kuaförüm Sensin’de yeni hafta gümbür gümbür konseptlerle devam ediyor. Her gün kendilerine verilen konseptleri en iyi şekilde yerine getirebilmek için çabalayan kuaför ve makyözler modelleri üzerinde muhteşem işlere imza atıyor. Bunun yanında modeller de konseptlere uygun seçtikleri kıyafetler ve aksesuarlarla ekran başındaki izleyiciyi adeta mest ediyor. 


Kuaförüm Sensin’in Bugünkü Konsepti Ne?

Kuaförüm Sensin yarışmacıları bugün gelin saçı ve makyajı konsepti ile ekranlarda olacak. Gelin saçı, gelin makyajı ve gelinlik tercihleri ile jürinin karşısına geçmek için hazırlanacak olan yarışmacıları oldukça zorlu ve heyecanlı bir konsept bekliyor.

Kuaförüm Sensin 19 Ağustos 2020 Günün Puanları

Kuaförüm Sensin’in yeni gününde yepyeni bölümünde henüz yarışmacıların puanları açıklandı. Yarışmacıların bugünkü puanlarını aşağıda detaylı bir şekilde bulabilirsiniz.

Kaan-Ece-Gizem 20

Özcan-Dilek-Ezgi 10

Tayfun-Serap-Çiğdem 19

Yasin-Yağmur-Özge 19


Kuaförüm Sensin’in Bugünkü Birincisi

Kuaförüm Sensin’de bugün birinci olan takım jüri üyelerinin puanlarını açıklamasıyla birlikte belli oldu. Bugün jüri üyelerinden tam puan alan Kaan-Ece-Gizem toplam 20 puanla gün birincisi olurken rakipleri Özcan-Dilek-Ezgi toplam 10 puanla günü sonuncu olarak tamamladı.
 

kuaförüm sensin puan