Kuaförüm Sensin 18 Eylül 2020 haftanın birincisi kim oldu?

TAKİP ET

Show TV ekranlarında hafta içi her gün en şahane konseptler ve birbirinden muhteşem yarışmacılarla ekrana gelen Kuaförüm Sensin'de yine bomba gibi bir haftanın sonuna gelindi.

Show TV ekranlarında hafta içi her gün en şahane konseptler ve birbirinden muhteşem yarışmacılarla ekrana gelen Kuaförüm Sensin’de yine bomba gibi bir haftanın sonuna gelindi. Fatih Ürek’in de jüri üyeleri arasına dahil olduğu sevilen programda yine renkli ve mücadele dolu bir hafta geride kalırken yine çok heyecanlı anlar yaşandı. Peki, Kuaförüm Sensin 18 Eylül 2020 Cuma gününde haftanın puanları açıklandı mı? Kuaförüm Sensin 18 Eylül 2020 haftanın birincisi kim oldu? Para ödülü bu hafta hangi takıma gitti? İşte tüm detaylar…

Haftanın Finali Heyecanı

Çiğdem Batur’un mükemmel sunumu ve birbirinden mücadeleci yarışmacıların renkli anlarıyla ekrana gelen gündüz kuşağı programı Kuaförüm Sensin’de yine bir haftanın finali heyecanı yaşanıyor. Adnan Serter, Fatih Ürek, Işıl Reçber ve Seçkin Süngüç’ün jüri koltuğunda oturduğu ve yarışmacıları değerlendirdiği yarışmada yine çok çekişmeli bir hafta geride kalıyor. 


Kuaförüm Sensin 18 Eylül 2020 Toplam Puanlar

Kuaförüm Sensin’de tüm hafta boyunca kendilerine verilen konseptlerle jüri üyelerinin karısına geçen ve 5 gün boyunca puanlarını alan yarışmacıların bugün haftanın finali bölümünde tüm hafta boyunca aldıkları puanlar toplanacak. 5 gün boyunca alınan puanların toplamı sonucunda en yüksek puanı alan takım haftanın birincisi olacak. Henüz Kuaförüm Sensin’de yarışmacıların toplam puanları açıklanmadı. Puanlar açıklandıktan sonra haberimizin devamında sizlerle paylaşacağız.

Kuaförüm Sensin yarışmacılarının bu haftaki toplam puanlarını aşağıda bulabilirsiniz.

Yasin-Yağmur-Merve 72

Taner-Aslı-Zümrüt 93

Eylem-Meltem-Şerife 64

Tayfun-Serap-Öznur 81



Kuaförüm Sensin 18 Eylül 2020 Kim Elendi?

Kuaförüm Sensin’in bugünkü bölümünde yarışmacıların tüm hafta boyunca jüri üyelerinden aldıkları puanların toplamı açıklandı ve haftanın birincisi toplam 93 puanla Taner-Aslı-Zümrüt oldu. Toplamda 64 puan alan ve rakiplerinin gerisinde kalan Eylem-Meltem-Şerife ise yarışmaya veda etti. Kuaförüm Sensin hafta içi her gün saat 12.00'da Show TV'de.
 

kuaförüm sensin birinci